skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Snoop Dogg feat. October London – What Is This?

Ο Snoop Dogg επιστρέφει σε συνεργασία με τον October London!

Τίτλος τραγουδιού“What Is This?”

Καλλιτέχνης: Snoop Dogg feat. October London

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: N/A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 6 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο τίτλος του νέου του τραγουδιού ακούει στο όνομα «What Is This?» και περιλαμβάνει αμφιλεγόμενους στίχους σχετικά με τη σεξουαλικότητα R&B καλλιτεχνών, που όμως δεν κατονομάζει, το πόσο έχει αλλάξει το μουσικό ‘παιχνίδι’ σήμερα σε σύγκριση με όταν είχε πρωτοξεκινήσει στον χώρο αυτό, αλλά και κατά πόσο οι rappers ακούγονται όλοι ίδιοι χωρίς να ξεχωρίζουν.

Φαίνεται λοιπόν πως το νέο του τραγούδι ήρθε να προκαλέσει. Παρουσιάζει το πόσο ο δημοφιλής rapper Snoop Dogg αγωνιά για το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύει και έτσι αποφασίζει να απευθύνει τις ανησυχίες του μέσω του νέου του τραγουδιού, άποψη που υποστηρίζει και ο October London.

Πρόσφατα επίσης, ο Αμερικανός τραγουδιστής/τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός παρουσίασε στο κοινό του το 15ο album του υπό τον τίτλο «Neva Left», το οποίο κυκλοφόρησε διαδικτυακά στις 19 Μαΐου και στα καταστήματα στις 7 Ιουλίου 2017 από τη Doggystyle Records και Empire Distribution.

Ο νέος του δίσκος περιλαμβάνει μια σειρά από συνεργασίες με ξεχωριστούς μουσικούς, όπως τους Redman, Method Man, B-Real, KRS-One και τον Charlie Wilson, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Το album αυτό ακολούθησαν τα νέα singles «Transition» και «Dis Finna Be A Breeze», ενώ τώρα επιστρέφει ξανά με το «What Is This?» σε συνεργασία με τον October London, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά στο «Go On» που συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο του album, αποδεικνύοντας πως ο Snoop Dogg δεν σταματά να μας εκπλήσσει με νέες δημιουργίες.

Snoop Dogg feat. October London - What Is This?

Back To Top