skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Steve Aoki feat. Daddy Yankee, Play-N-Skillz & Elvis Crespo – Azukita

Η πρώτη latin συνεργασία ήρθε από τον Steve Aoki με τους Daddy Yankee, Play-N-Skillz και Elvis Crespo!

Τίτλος τραγουδιού“Azukita”

Καλλιτέχνης: Steve Aoki feat. Daddy Yankee, Play-N-Skillz & Elvis Crespo

Μουσική / Στίχοι: Elvis Crespo, Daddy Yankee

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Τι γίνεται όταν συνδυάζονται τα dancehall ηχοχρώματα, με αυτά της latin μουσικής κουλτούρας; Το αποτέλεσμα ακούει στον τίτλο “Azukita” και μέσω αυτού ο Steve Aoki μαζεύει την πιο ξέφρενη παρέα για ένα μουσικό πάρτυ χωρίς όρια. Το “Azukita” αποτελεί μία εύρυθμη δημιουργία στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τον Πουερτορικανό τραγουδιστή Elvis Crespo και τον Daddy Yankee.

Φαίνεται πως ο Steve Aoki έχει γίνει επιρρεπής προς την latin και την ισπανόφωνη μουσική σκηνή. Μάλιστα, ο ίδιος δηλωνει χαρακτηριστικά: “Πάντα έδινα προσοχή στους Λατίνους καλλιτέχνες, είτε ήταν ο Yankee, είτε ο Balvin, είτε ο Bad Bunny, έψαχνα να βρω τι κάνουν.” Και όπως όλα δείχνουν, ο Aoki έμαθε τι κάνουν και αυτό το έφτασε σε άλλο επίπεδο. Εν όψει καρναβαλιών και διαφόρων μουσικών φεστιβάλ, το “Azukita” είναι εδώ για να προπορευθεί έναντι άλλων παλαιότερων μεγάλων επιτυχιών.

Οι Play-N-Skillz που για όσους δεν γνωρίζουν αποτελούν ένα hip hop duo από το Τέξας των Η.Π.Α. δήλωσαν σχετικά με το τραγούδι και την συμμετοχή τους σε αυτό: “Ήμασταν σε επικοινωνία με τον Steve Aoki για την δημιουργία κάποιου δίσκου με latin επιρροές. Ήμασταν στο studio με τον Daddy Yankee δουλεύοντας, όταν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας μας είπαν πως ο Elvis Crespo ήθελε να έρθει από εκεί. Το επισημάναμε με τον Yankee και πρότεινα να κάνουμε αυτή την μεγάλη συνεργασία με όλους μαζί. Κάναμε τότε face time με τον Steve με τον Daddy Yankee στο δωμάτιο μαζί μας και του είπαμε την ιδέα για το τραγούδι. Την αγάπησε και προχωρήσαμε. Ο Elvis ήρθε στο studio εκείνο το βράδυ και όλοι ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε για το τραγούδι.”

Steve Aoki feat. Daddy Yankee, Play-N-Skillz & Elvis Crespo – Azukita

Back To Top