skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Thirty Seconds To Mars feat. Emma – Love Is Madness

Η Ιταλίδα ερμηνεύτρια, Emma, χαρίζει τα φωνητικά της στο τραγούδι των Thirty Seconds To Mars, με τίτλο “Love Is Madness”!

Τίτλος τραγουδιού: “Love Is Madness”

Καλλιτέχνης: Thirty Seconds To Mars feat. Emma

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Μία νέα, απρόοπτη συνεργασία ήρθε από τους Thirty Seconds To Mars και την Ιταλίδα ερμηνεύτρια Emma Marrone. Το τραγούδι κάτω από το οποίο συνεργάστηκαν οι καλλιτέχνες είναι το “Love Is Madness”, μία ηλεκτρονική rock δημιουργία βασισμένη στο γνώριμο ύφος του συγκροτήματος, που πλέον μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και duo. Η Emma από τη δική της πλευρά δίνει μία ιταλική πινελιά τραγουδώντας στη γλώσσα της και το αποτέλεσμα βγαίνει αρμονικό και δυναμικό.

Για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τραγούδι το ακούσαμε μέσα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά των Thirty Seconds To Mars, με τίτλο “America”. Στην πρωτότυπη version του τραγουδιού βρίσκουμε στα φωνητικά την μοναδική Halsey, η οποία φρόντισε να αφήσει το δικό της στίγμα. Ο δίσκος ήρθε στη δημοσιότητα στις 6 Απριλίου του 2018, μέσω της Interscope Records και μαζί του έφερε συνολικά δώδεκα τραγούδια, από τα οποία έχουμε ήδη απολαύσει τα singles “Walk On Water”, “Dangerous Night” και “Rescue Me”.

Από τις 30 Ιουνίου οι Thirty Seconds To Mars θα συνεχίσουν την περιοδεία τους, με σκοπό την προώθηση του δίσκου με μία στάση στην Αυστρία και θα την ολοκληρώσουν στις 17 Αυγούστου με μία στάση στην Γερμανία.

Thirty Seconds To Mars feat. Emma – Love Is Madness

Back To Top