skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tiësto feat. StarGate & Aloe Blacc – Carry You Home

Ο Tiesto επιστέφει με νέα super-επιτυχία!

Τίτλος τραγουδιού: “Carry You Home”

Καλλιτέχνης: Tiësto feat. StarGate & Aloe Blacc

Μουσική / Στίχοι: Tiësto, StarGate, Aloe Blacc

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

O διάσημος Ολλανδός DJ, Tiësto, μπορεί να συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου του studio album, “A Town Called Paradise” αλλά δεν παύει να είναι σε ένα αρκετά δημιουργικό σημείο της καριέρας του!

Μόνο μέσα στο 2017 έχει κυκλοφορήσει τέσσερα ανεξάρτητα singles (“On My Way” feat.Bright Sparks, “Boom” feat. Sevenn, “Harder” feat. KSHMR & Talay Riley και “Scream” με τον John Christian) και δύο remix για γνωστές επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών (Matthew Koma – “Hard To Love” (Tiësto’s Big Room Remix) και Kygo & Selena Gomez – “It Ain’t Me” (Tiësto’s AFTR:HRS Remix)). Η συνέχεια έρχεται με την προσθήκη μιας ακόμα συνεργασίας που κυκλοφόρησε κι αυτή ως ανεξάρτητο single.

Για τo “Carry You Home” λοιπόν, ένωσε τις δυνάμεις του με το μουσικό duo των Νορβηγών παραγωγών Mikkel Storleer Eriksen και Tor Erik Hermansen, που απαρτίζουν τους πασίγνωστους, Stargate αλλά και με τον Αμερικάνο τραγουδιστή Aloe Blacc που επενδύει την χορευτική αυτή επιτυχία με τη φωνή του. Για όσους δεν θυμούνται ο τελευταίος κατάφερε να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο μετά τη συνεργασία του με έναν άλλο DJ, τον Avicii, όταν συμμετείχε στην τεράστια επιτυχία του “Wake Me Up” το 2013.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από την πλευρά του Tiësto αν όλα αυτά τα singles θα συγκεντρωθούν τελικά υπό τον τίτλο κάποιας νέας δισκογραφικής δουλειάς αλλά το σίγουρο είναι πως με τη φόρα που έχει πάρει, θα μας κρατά σε εγρήγορση με τις δημιουργίες του και κατά τη διάρκεια του 2018.

Tiësto feat. StarGate & Aloe Blacc – Carry You Home

Back To Top