skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Il Volo feat. Gente de Zona – Noche Sin Día

Οι Il Volo σε μια συνεργασία-έκπληξη με τους Gente de Zona!

Τίτλος τραγουδιού“Noche Sin Día”

Καλλιτέχνης: Il Volo feat. Gente de Zona

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Στην Eurovision του 2015, οι Ιταλοί, Il Volo κέρδισαν τα βλέμματα όλου του κόσμου με το (π)οπέρικο τραγούδι τους “Grande amore”. Τώρα το δημοφιλές τρίο προχωράει προς μια τολμηρή, νέα κατεύθυνση που μπορεί να σοκάρει μερικούς οπαδούς αλλά σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον. Το νέο single τους με τίτλο “Noche Sin Día” είναι ένα αμιγώς reggaetón τραγούδι και απέχει παρασάγγας από την popera.

Το single είναι μια συνεργασία με το κουβανέζικο reggaetón group των Gente de Zona οι οποίοι εξακολουθούν να είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα duo-bands, που πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες της παγκόσμιας δισκογραφίες αναζητούν να τους συμπεριλάβουν ως “featuring act” στα τραγούδια τους. Έτσι αφού συνεργάστηκαν στα hits των Jennifer Lopez (“Ni tú ni yo”), Enrique Iglesias (“Bailando”), Laura Pausini (“Nadie ha dicho”) και Kylie Minogue (“Stop Me From Falling”) ανάμεσα σε άλλους, οι δύο Κουβανοί πρόσθεσαν άλλη μια συνεργασία στη συνολική δισκογραφία τους, αυτή τη φορά με τους Il Volo.

Το τραγούδι είναι το πρώτο ενός ολοκαίνουριου album που ετοιμάζουν οι Il Volo και θα είναι εξ ολοκλήρου στα ισπανικά. Την παραγωγή του έχει ήδη αναλάβει ο Emilio Estefan ενώ η ηχογράφηση του λαμβάνει χώρα στα studios, Crescent Moon στο Μαϊάμι δηλαδή στην πόλη που γυρίστηκε και το συνοδευτικό video clip του “Noche Sin Día”.

Il Volo feat. Gente de Zona - Noche Sin Día

Back To Top