skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Cast of – The Place Where Lost Things Go & Trip a Little Light Fantastic (from “Mary Poppins Returns” O.S.T.)

H Walt Disney Records παρουσιάζει τα δύο πρώτα τραγούδια από το soundtrack της ταινίας “Mary Poppin Returns”!

Τίτλος τραγουδιού“The Place Where Lost Things Go” & “Trip a Little Light Fantastic”

Καλλιτέχνης: Lin-Manuel Miranda, Emily Blunt, Tarik Frimpong, Pixie Davies, Joel Dawson, Nathanael Saleh, Leeries

Μουσική / Στίχοι: Marc Shaiman, Scott Wittman

Εταιρεία: Walt Disney Records

Από το OST: “Mary Poppins Returns”

Ημερομηνία κυκλοφορίας OST: 26 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Walt Disney Records κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα τραγούδια από το soundtrack της πολύ-αναμενόμενης ταινίας “Mary Poppins Returns” ανακοινώνοντας ταυτόχρονα περισσότερες λεπτομέρειες για το soundtrack. Το soundtrack θα διαθέτει το original score που συνέθεσε o Marc Shaiman (“Hairspray”, “A Few Good Men”, “Misery”, “The Bucket List”) και κάποια πρωτότυπα τραγούδια που έγραψε ο ίδιος με στίχους του Scott Wittman και ερμηνεύουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας.

Τα δύο πρώτα τραγούδια που είναι τώρα διαθέσιμα ψηφιακά -και κλείνουν το μάτι στην επιτροπή των φετινών βραβείων Oscar- είναι τα “The Place Where Lost Things Go” που ερμηνεύει η Emily Blunt (a.k.a. The new Mary Poppins) και το “Trip a Little Light Fantastic” που ερμηνεύουν οι Lin-Manuel Miranda μαζί με την Blunt, Tarik Frimpong, Pixie Davies, Joel Dawson, Nathanael Saleh & Leeries. Το πλήρες soundtrack θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις 7 Δεκεμβρίου. Η ψηφιακή προ-παραγγελία είναι ήδη διαθέσιμη.

Η ταινία “Mary Poppins Returns” είναι σε σκηνοθεσία του Rob Marshall και εκτός από την Emily Blunt που θα δούμε να δίνει σάρκα και οστά στην μαγική ηρωίδα που πρωτο-ερμήνευσε η Julie Andrews, πρωταγωνιστούν και οι Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep, Pixie Davies, Nathanael Saleh, Joel Dawson, Angela Lansbury και Dick Van Dyke. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου από την Walt Disney Pictures.

Emily Blunt - The Place Where Lost Things Go

Lin-Manuel Miranda, Emily Blunt, Tarik Frimpong, Pixie Davies, Joel Dawson, Nathanael Saleh, Leeries - Trip a Little Light Fantastic

Back To Top