skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Nick Cave & Warren Ellis – Saying Goodbye & Waking Up (“Kings” O.S.T.)

Δύο συνθέσεις από τους Nick Cave & Warren Ellis ήρθαν να προϋπαντήσουν το soundtrack της ταινίας “Kings”!

Τίτλος τραγουδιού“Saying Goodbye” & “Waking Up”

Καλλιτέχνης: Nick Cave & Warren Ellis

Μουσική / Στίχοι: Nick Cave & Warren Ellis

Από το album: “Kings O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο Nick Cave και ο Warren Ellis μας προετοιμάζουν για το soundtrack που ανέλαβαν κι έφεραν εις πέρας για την ταινία, “Kings”. Η ρομαντική αυτή ταινία με πρωταγωνιστές τους Halle Berry και Daniel Craig φέρει την σκηνοθεσία του Deniz Gamze Ergüven και η επίσημη πρεμιέρα του στο παγκόσμιο κοινό αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2018.

Δύο ατμοσφαιρικά ιντερλούδια, υπό τους τίτλους “Saying Goodbye” και “Waking Up” έκαναν την εμφάνισή τους στις ψηφιακές πλατφόρμες, με τις απαλές κιθάρες και το επιβλητικό, μελωδικό πιάνο να συνθέτουν δύο post-rock συνθέσεις. Το επίσημο soundtrack της δραματικής-ρομαντικής ταινίας περιλαμβάνει συνολικά 16 συνθέσεις και η επίσημη κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου μέσω της Milan Records.

Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός πως ο Nick Cave και ο Warren Ellis δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται για έναν τέτοιο, κινηματογραφικό σκοπό. Εδώ και 13 χρόνια οι δύο καλλιτέχνες προσφέρουν απλόχερα το ταλέντο τους στους βετεράνους της μεγάλης οθόνης, αλλά και του θεάτρου. Το 2017, μάλιστα, συνεργάστηκαν για το soundtrack της ταινίας, “Wild River” και για την ταινία του Netflix, “War Machine”.

Από την πλευρά του, ο Nick Cave αναμένεται να ξεκινήσει μία Q&A περιοδεία αυτή την άνοιξη, με τέσσερις εμφανίσεις στην Μασαχουσέτη και την Νέα Υόρκη.

Nick Cave & Warren Ellis – Saying Goodbye

Nick Cave & Warren Ellis – Waking Up

Back To Top