skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Shawn Mendes – Nervous & Fallin’ All In You

Ο Shawn Mendes μας παρουσιάζει δύο ακόμα τραγούδια μέσα από το επερχόμενο album του, στη συγγραφή των οποίων συναντάμε τα ονόματα των Julia Michaels και Ed Sheeran!

Τίτλος τραγουδιού: 1. “Nervous”, 2. “Fallin’ All In You”

Καλλιτέχνης: Shawn Mendes

Μουσική / Στίχοι: 1. Shawn Mendes, Julia Michaels, Scott Harris 2. Johnny McDaid, Ed Sheeran, Shawn Mendes

Εταιρεία: Island Records/UMG Recordings, Inc.

Από το LP: “Shawn Mendes”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο τραγουδιστής Shawn Mendes για την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου album του, που θα έχει για τίτλο το όνομα του. Το album έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου ενώ μέχρι τώρα ο Καναδός καλλιτέχνης έχει ήδη παρουσιάσει τα πρώτα του δείγματα μέσα από τα τραγούδια “In My Blood”“Lost in Japan”, “Where Were You In The Morning?” και “Youth” σε συνεργασία με τον Khalid.

Τώρα επανέρχεται με την κυκλοφορία του τέταρτου κατά σειρά single του δίσκου που έχει τίτλο “Nervous”. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Shawn Mendes μαζί με τους Scott Harris και την ταλαντούχα τραγουδίστρια της επιτυχίας “Issues”, Julia Michaels. Παράλληλα κυκλοφόρησε κι ένα ακόμα τραγούδι από το ίδιο album, που έχει τίτλο “Fallin’ All In You” στα credits του οποίου συναντάμε ακόμα ένα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας δισκογραφίας, αυτό του Ed Sheeran που υπογράφει, μαζί με τον Mendes και τον τακτικό συνεργάτη του Johnny McDaid, τους στίχους και τη μουσική του.

To album “Shawn Mendes” ακολουθεί τις κυκλοφορίες των “Illuminate” του 2016 και “Handwritten” του 2014, που έκαναν αμφότερα το ντεμπούτο τους στην πρώτη θέση του Billboard 200 και κατάφεραν να πουλήσουν συνολικά 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο Mendes θα υποστηρίξει την κυκλοφορία αυτή με μια περιοδεία που θα τον οδηγήσει σε αρένες σε όλο τον κόσμο μέσα στην επόμενη χρονιά.

Shawn Mendes - Nervous

Shawn Mendes - Fallin' All In You

Back To Top