skip to Main Content

Νέα Version/Συνεργασία | Jason Derulo & Cassper Nyovest – Colors (2018 FIFA World CupTM)

Ο Jason Derulo συνεργάζεται με το Νοτιο-αφρικάνο superstar, Cassper Nyovest για μια ακόμα εκτέλεση του “Colors”.

Τίτλος τραγουδιού“Colors”

Καλλιτέχνης: Jason Derulo & Cassper Nyovest

Μουσική / Στίχοι: Jason Derulo, Cassper Nyovest

Από το album: “2018 FIFA World Cup”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο διάσημος rapper Cassper Nyovest από τη Νότια Αφρική προσθέτει τη δική του νότα στην πρόσφατη μεγάλη επιτυχία “Colours” του Jason Derulo.

Η προηγούμενη διοργανώτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Νότια Αφρική μπορεί να μην προκρίθηκε για τον διαγωνισμό του τρέχοντος έτους, αλλά ο Cassper Nyovest διασφαλίζει ότι η χώρα του θα αφήσει και πάλι το σημάδι της και σε αυτή τη διοργάνωση. Ο rapper και παραγωγός μόλις κυκλοφόρησε ένα remix για το “2018 Coco-Cola World Cup Anthem” του Jason Derulo. Ενώ η αρχική εκτέλεση του τραγουδιού του Derulo είναι μια ακόμη πρόκληση για τα απανταχού dancefloors, η έκδοση του Nyovest θα σας μεταφέρει στους δρόμους του Soweto, που περιβάλλεται από μια ηλεκτρική ατμόσφαιρα και τον ήχο των vuvuzelas.

Η συνεργασία μεταξύ Nyovest και Derulo ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο ως μέρος μιας προσπάθειας να συμπεριληφθούν και Αφρικανοί καλλιτέχνες στο μουσικό θέμα της διοργάνωσης. Η Coca-Cola προσκάλεσε καλλιτέχνες από διάφορες αφρικανικές χώρες, όπως τη Νότια Αφρική, την Αιθιοπία, τη Μοζαμβίκη, την Τανζανία και την Ουγκάντα, για να προσθέσουν ο καθένας τα μουσικά στοιχεία της χώρας τους.

Σε συνέντευξή του στον νοτιοαφρικανικό ραδιοφωνικό σταθμό 94.7, ο Nyovest δήλωσε: “Η συνεργασία με τον Jason Derulo ήταν τέλεια γιατί είναι καλλιτέχνης pop και εγώ rap και είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι που συναντώνται. Στη Νότια Αφρική, έχουμε τόσα διαφορετικά υπόβαθρα και έτσι βάζουμε όλα τα χρώματα μας και όλα όσα θα μπορούσαμε να σκεφτούμε σε αυτό και τελικά βγήκε τέλειο”. 

Νωρίτερα από την εκτέλεση αυτή, ο Derulo είχε συνεργαστεί και με τον Κολομβιανό superstar, Maluma, για μια πιο latin version, ενώ το όλο εγχείρημα θυμίζει τις διεθνείς επανακυκλοφορίες του “Despacito”, πράγμα που φαίνεται να οδηγούν σιγά-σιγά σε αντίστοιχα αποτελέσματα.

Jason Derulo & Cassper Nyovest - Colors (2018 FIFA World CupTM)

Back To Top