skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Flora Cash – They Own This Town

Flora Cash: Ακούστε το νέο τους τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “They Own This Town”

Καλλιτέχνης: Flora Cash

Μουσική / Στίχοι: Shpresa Lleshaj, Cole Randall

Εταιρεία: Icons Creating Evil Art

Από το LP: “Press”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Το σουηδικό- αμερικανικό συγκρότημα “Flora Cash” βρίσκεται στην ενεργό, μουσική δράση από το 2012. Παρόλα αυτά ίσως πολλοί από εμάς να μην το είχαμε υπόψη μέχρι προσφάτως, μέχρι την κυκλοφορία του “You’ re Somebody Else”.

Μέχρι την κυκλοφορία του τραγουδιού, δηλαδή, το οποίο εκτόξευσε το συγκρότημα με έδρα τη Στοκχόλμη σε πολύ υψηλές θέσεις των charts του Billboard. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα το τραγούδι έχει καταλάβει την τέταρτη θέση στη λίστα “Top Alternative Songs” και την πέμπτη θέση στο “Top Rock Songs”, αφήνοντας πίσω πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου της ροκ, όπως τους Imagine Dragons και τους Mumford & Sons.

Αλλά ας επιστρέψουμε στα δικά μας. Οι σύζυγοι (και μέλη των Flora Cash) Shpresa Lleshaj και Cole Randall, έγραψαν από κοινού το νέο τραγούδι τους “They Own This Town”, που έχει alternative ύφος και μάς διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού, το οποίο βομβαρδίζεται από τα προβλήματα της καθημερινής ζωής. Προβλήματα με τη δουλειά, με την οικογένεια… Προβλήματα σε κάθε πτυχή της ζωής ενός σύγχρονου, νέου ζευγαριού. Οι νέοι, λοιπόν, πασχίζουν να ξεπεράσουν τα όσα τους βασανίζουν και να κρατήσουν αυτό που τους ενώνει, πράγμα το οποίο και

έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Περνώντας από όλα αυτά τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας, θέλουν και πρέπει να ξεφύγουν από αυτή την «πόλη που ανήκει στα προβλήματα». Γιατί θα είναι κρίμα να μην αποδράσουν!

Νομίζω καθίσταται προφανές ότι το τραγούδι φωτογραφίζει το όποιο πιθανό αδιέξοδο μπορεί να αντιμετωπίζουν δύο νέοι άνθρωποι στη σημερινή πραγματικότητα, οπότε κάθε ζευγάρι μπορεί εύκολα να ταυτιστεί με αυτό.

Το “They Own This Town” έχει ήδη δεχτεί πολύ καλές κριτικές και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα καλύτερα έρχονται!

Το συγκρότημα ξεκινά περιοδεία μαζί με τους lovely the band στις 17 Απριλίου.

Δώρα Βαρλά

Flora Cash - They Own This Town

Back To Top