skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alexander Rybak – Mom

Ο Alexander Rybak κράτησε την υπόσχεση προς τη μητέρα του και το νέο του τραγούδι, “Mom”, είναι αφιερωμένο σε αυτήν!

Τίτλος τραγουδιού“Mom”

Καλλιτέχνης: Alexander Rybak

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ο Alexander Rybak έχει μάθει να κρατάει τις υποσχέσεις του και στις 18 Μαΐου έδωσε μία μεγάλη υπόσχεση στην μητέρα του ανήμερα των γενεθλίων της. Πιο συγκεκριμένα και αφού τη μοιράστηκε μαζί μας, είδαμε στο λογαριασμό του στο Facebook μία φωτογραφία του ίδιου και της μητέρας του, με τις ανάλογες ευχές και με την υπόσχεση του Rybak προς το πρόσωπό της: “Μαμά, το επόμενο τραγούδι μου θα είναι για εσένα!” Έτσι κι έγινε, στα μέσα του Ιούλη λάβαμε στις ψηφιακές μας πλατφόρμες μία μελωδική μπαλάντα βασισμένη σε πιάνο και βιολί, υπό τον τίτλο “Mom”.

Ο Rybak μέσα από το τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος, εκθειάζει τη μητέρα του για όλα τα καλά που η ίδια είναι και για όσα του έχει προσφέρει, επισημαίνοντας την στήριξη προς το πρόσωπό του καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του. Το παραδοσιακό βιολί του Rybak αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του τραγουδιού, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αποπνέει μία αισιοδοξία και μία λαχτάρα για ζωή κοντά σε εκείνο το ον που σε μεγάλωσε.

Το “Mom” κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο single, ενώ δεν έχει γίνει λόγος για την τοποθέτησή του σε κάποιο επερχόμενο album. Όπως και να έχει φαίνεται πως το 2018 «πηγαίνει καλά» για τον Rybak, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Alexander Rybak - Mom

Back To Top