skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bryan Adams – Don’t Look Back

“Don’t Look Back” φέρει ως τίτλο το νέο τραγούδι του Bryan Adams!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Look Back”

Καλλιτέχνης: Bryan Adams

Μουσική / Στίχοι: Bryan Adams, Jim Vallance

Εταιρεία: Polydor Limited

Από το EP: “Shine A Light”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Non-stop οι κυκλοφορίες του Bryan Adams από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Shine A Light” κι αυτό επιβεβαιώνεται καθώς δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την τελευταία του κυκλοφορία, “Whiskey In The Jar”, που δίνει τη σκυτάλη στο ολοκαίνουριο “Don’t Look Back”. Πρόκειται για ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του 59χρονου, Καναδού ερμηνευτή που ούτε λίγο ούτε πολύ βρήκαν τη θέση τους σε κάποιο δισκογραφικό εγχείρημά του.

Το “Don’t Look Back” είναι μία εύρυθμη, folk-rock δημιουργία βασισμένη στο γνώριμο ύφος του Adams, αλλά και τα αισθαντικά φωνητικά του. Παράλληλα, τα κιθαριστικά riffs καθιστούν το τραγούδι ξεχωριστό ανάμεσα στα υπόλοιπα του δίσκου και το τελικό αποτέλεσμα αποπνέει ένα αίσθημα αισιοδοξίας.

Λέγεται μάλιστα, βάσει των social media του ίδιου του καλλιτέχνη, πως πρόκειται για το μοναδικό τραγούδι του, το οποίο κατέφθασε αμέσως στην κορυφή των charts. Επιπλέον, με σκοπό τον εορτασμό της νέας του δισκογραφικής κυκλοφορίας, ο Adams θα εμφανιστεί στο PRYZM Kingston στο Λονδίνο στις 4 Μαρτίου, λίγες μόλις ημέρας μετά από την πρεμιέρα του album.

Bryan Adams – Don’t Look Back

Back To Top