skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | DAWN – Stopwatch

Η 34χρονη καλλονή, Dawn Richard, μας συστήνει το νέο της τραγούδι, “Stopwatch”!

Τίτλος τραγουδιού“Stopwatch”

Καλλιτέχνης: DAWN

Μουσική / Στίχοι: Jesse Boykins III, Dawn Richard

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Αυτή την περίοδο, η Dawn Richard βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές της φάσεις, καθώς κυκλοφορεί τη μία δημιουργία μετά την άλλη, ανεξαρτήτως εάν περιλαμβάνεται σε κάποια ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά ή όχι. Έχοντας κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2016 μία από τις πιο αξιοσημείωτες δουλειές της, “Redemption”, η Dawn σε συνεργασία με τον παραγωγό Travis “Machinedrum” Stewart στις αρχές Οκτώβρη μοιράστηκαν με το κοινό ένα sexy κι άκρως αποκαλυπτικό video clip για το τραγούδι της “Renegades”, το οποίο έδωσε την σκυτάλη σε μία ανεξάρτητη δουλειά της.

Ο λόγος γίνεται για το digital single, “Stopwatch”. Πρόκειται για ένα σχετικά μονότονο θα λέγαμε τραγούδι, στο οποίο η Richard διατηρεί το γνώριμο R&B ύφος της, χωρίς να παρεκκλίνει με μοντέρνες μουσικές τεχνικές. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της ερμηνεύτριας, σε συνεργασία με τον Τζαμαϊκανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό, Jesse Boykins III.

Ακούγοντας κανείς το “Stopwatch” αντιλαμβάνεται πως δεν μιλάμε για κάποια επερχόμενη επιτυχία της Dawn, καθώς θα λέγαμε πως δεν αποτελεί καν ένα ‘φιλικό’ προς τα ραδιόφωνα τραγούδι. Πιθανολογούμε πως το εν λόγω single θα ‘αλλάξει δρόμο’ και θα απομακρυνθεί από την επιτυχία που σημείωσε το “Renegades”. Όπως και να έχει, η R&B ερμηνεύτρια έχει αποδείξει την αξία της στον χώρο της βιομηχανίας, επομένως μία ‘ατασθαλία’, ίσως να μην προκαλέσει…μεγάλη ζημιά.

Dawn Richard - Stopwatch

Back To Top