skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | DJ Snake – Magenta Riddim

Ο DJ Snake επιστρέφει με το νέο του single, “Magenta Riddim”!

Τίτλος τραγουδιού: “Magenta Riddim”

Καλλιτέχνης: DJ Snake

Μουσική / Στίχοι: DJ Snake

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 23 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Τον William Sami Etienne Grigahcine από τη Γαλλία, τον γνωρίσαμε με το καλλιτεχνικό του όνομα, DJ Snake, όταν το 2014 με τις επιτυχίες “Get Low” (feat. Dillon Francis) και “You Know You Like It” (feat. AlunaGeorge) από το soundtrack της ταινίας “The Amazing Spider-Man 2”. H φήμη του εκτοξεύτηκε όμως όταν το 2016 συμμετείχε στην τεράστια επιτυχία των Major Lazer και , “Lean On”. Έκτοτε ο Παριζιάνος DJ, έχει χαρίσει στο κοινό του συνεργασίες με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως: Justin Bieber, George Maple, R.Kelly, Jeremih, Young Thug, Swizz Beatz κ.α., ενώ έχει κερδίσει και δύο υποψηφιότητες για Grammy ως παραγωγός.

Τώρα ο DJ Snake επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που υπόσχεται να σας ξεσηκώσει. Το “Magenta Riddim”, είναι ένα χορευτικό EDM τραγούδι που έχει πολλές ethnic προσθήκες και έτσι αναμένεται να γίνει ο νέος ύμνος των απανταχού dancefloors!

To τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single και ακολουθεί το “A Different Way” στο οποίο συμμετέχει ο Lauv, χωρίς να υπάρχει ακόμα ενημέρωση εάν αμφότερα τα δύο τραγούδια, προμηνύουν κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά! Να υπενθυμίσουμε πως ο DJ Snake έχει μέχρι στιγμής στη δισκογραφία του ένα και μοναδικό studio album που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια υπό τον τίτλο, “Encore”.

DJ Snake - Magenta Riddim

Back To Top