skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gordi – Heaven I Know

Η Gordi ανακοινώνει το πρώτο της album και μοιράζεται το όμορφο single “Heaven I Know”.

Τίτλος τραγουδιού: «Heaven I Know»

Καλλιτέχνης: Gordi

Μουσική / Στίχοι: –

Σκηνοθεσία: Ingibjorg Birgisdottir

Από το album: «Reservoir»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 25 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Gordi είναι το stage όνομα της Αυστραλιανής, indie-pop τραγουδίστριας και στιχουργού Sophie Payten. Η Gordi έκανε το ντεμπούτο της με το EP της με τίτλο “Clever Disguise” που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2016 και γράφτηκε εξ’ ολοκλήρου από την ίδια, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ξεχωρίσει με μια a cappella version του “00000 Million” των Βon Iver.

Το “Heaven I know” πρόκειται για το lead single του πρώτου full length album της Gordi, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου από την Jagjaguwar, με τον τίτλο “Reservoir”. Περιλαμβάνει 11 τραγούδια, καθώς και μια συνεργασία με τον ντράμερ των Bon Iver, S. Carey. Το “Reservoir” ηχογραφήθηκε σε Γουισκόνσιν, Ρέικιαβικ, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Σίδνεΐ, ενώ η συμπαραγωγή έγινε από τους, πολύ ικανούς, Tim Anderson (Solange / Banks), Ali Chant (Perfume Genious / PJ Harvey) και Alex Somers (Sigur Ros). Μιλώντας για το όνομα του επερχόμενου album, η Gordi εξηγεί ότι «Το όνομα “Reservoir”, είναι αυτό που δεν μπορείς να περιγράψεις, αυτός ο τόπος, μέσα στον οποίο οι αγχώδεις άνθρωποι ζουν πιθανώς τη ζωή τους. Στην πραγματικότητα, είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ με τη φίλη μου. Αν είμαι πραγματικά πεσμένη μια μέρα, θα πω “Ω, είμαι στην reservoir μέρα”.

To “Heaven I know” ξεκινά με ένα επαναλαμβανόμενο, ψιθυριστό μέτρημα, που δημιουργεί μια χαλάρωση στον ακροατή και σιγά σιγά χάνεται στο background, επιτρέποντας στην φωνή της Gordi να ξεχωρίσει. Η μουσική, τα φωνητικά, αλλά και το πιο ορχηστρικό του φινάλε, δημιουργούν ένα ευρηματικό και όμορφο αποτέλεσμα. To τραγούδι κυκλοφόρησε με τη συνοδεία ενός lyric video, σε σκηνοθεσία Ingibjörg Birgisdóttir.

Gordi - Heaven I Know

Back To Top