skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Harry Styles – Sign of the Times

Ο Harry Styles κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single του.

Τίτλος τραγουδιού: “Sign of the Times

Καλλιτέχνης: Harry Styles

Μουσική / ΣτίχοιTyler Johnson/Alex Salibian/Ryan Nasci/Mitch Rowland/Jeff Bhasker/Harry Styles

Από το LP: “Harry Styles”

B-side: “From the Dining Table”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 7 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής – στιχουργός και πρώην μέλος του επιτυχημένου συγκροτήματος One Direction, Harry Styles, κάνει τα πρώτα του solo βήματα στη μουσική βιομηχανία. Μετά από ένα χρόνο διακοπής από τα καθήκοντά του, ο γνωστός τραγουδιστής συστήνεται και πάλι στο κοινό πιο ανανεωμένος από ποτέ.

Όπως υποσχέθηκε σε ένα αινιγματικό teaser κατά τη διάρκεια του Βρετανικού X – Factor στις 25 Μαρτίου, ο Harry Styles χάρισε στους θαυμαστές του το ντεμπούτο solo τραγούδι του. Ο τίτλος του single είναι “Sign of the Times”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 7 Απριλίου από τη Sony Music Entertainment.

Το “Sign of the Times” είναι μία δυναμική μπαλάντα, αλλά δεν είναι στο ύφος της μουσικής που είχε το συγκρότημα. Το τραγούδι έχει επιρροές από την indie – pop και κάποια στοιχεία της rock. Ο τίτλος του single είναι επηρεασμένο από το album του PrinceSign O’ the Times”, το οποίο κυκλοφόρησε 30 χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου του 1987.

Όσον αφορά για το τραγούδι, ο Harry Styles δήλωσε στο BBC: “Είναι λίγο παράξενο. Νιώθω σαν να ήμουν τόσο καιρό σε χειμερινή νάρκη και τώρα είναι στιγμή το τραγούδι να γεννηθεί. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που το έγραψα“.

Στα πλαίσια προώθησης του καινούριου του τραγουδιού, αναμένεται να το παρουσιάσει στο Saturday Night Live στις 15 Απριλίου. Το “Sign of the Times” προϋπαντεί το ντεμπούτο – άτιτλο – album του, ενώ το single είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

Harry Styles - Sign of the Times

Back To Top