skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | John Legend – We Need Love (from “Songland”)

Ο John Legend τραγουδάει για χάρη της σειράς “Songland”!

Τίτλος τραγουδιού: “We Need Love”

Καλλιτέχνης: John Legend

Μουσική / Στίχοι: Andre Lyon, Andrew DeRoberts, Imran Avaz, John Stephens, Juan Jose Botero, Marcello Valenzano, Shane McAnally, Tebby Burrows, Thomas Kessler

Εταιρεία: Columbia Records

Από το O.S.T.: “Songland

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο John Legend πέρα από εξαιρετικός ερμηνευτής είναι κι ένας σπουδαίος υποστηρικτής της υποκριτικής τέχνης. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε απολαύσει στις μικρές μας οθόνες να πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον εαυτό του. Έτσι, λοιπόν, μετά από την τελευταία του απόπειρα στο κανάλι του NBC ως είθισται εξάλλου- στο αμερικανικό, χριστουγεννιάτικο show “A Legendary Christmas with John and Chrissy”, αλλά παράλληλα και με ως couch στο “The Voice”, ο John Legend στις 28 Μαΐου εμφανίστηκε στον ολοκαίνουριο διαγωνισμό/show ανάδειξης ταλέντων, με τίτλο “Songland”.

Το εν λόγω show λοιπόν στοχεύει στην ανάδειξη του επόμενου δημιουργού και στο πρώτο επεισόδιο αυτού ο John Legend ήταν ο πρώτος διάσημος που εμφανίστηκε, ενώ στην κριτική επιτροπή έχουν τις θέσεις τους οι Ryan Tedder (των OneRepublic), Ester Dean (δημιουργός τραγουδιών και τραγουδίστρια και Shane McAnally (τραγουδιστής της country).

Με αφορμή το πρώτο αυτό επεισόδιο, ο John Legend κυκλοφόρησε ένα νέο του τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “We Need Love”, μία μελωδική μπαλάντα, βασισμένη στο πιάνο. Η αιθέρια ατμόσφαιρα του τραγουδιού έχει δημιουργηθεί κατόπιν συνεννόησης πολλών καλλιτεχνών. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο πρώτος νικητής του “Songland”, ονόματι Tebby Burrows.

John Legend - We Need Love (from “Songland” O.S.T.)

Back To Top