skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Josh Groban – Granted

Ο Josh Groban επιστρέφει με το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Granted”!

Τίτλος τραγουδιού“Granted”

Καλλιτέχνης: Josh Groban

Μουσική / Στίχοι: Josh Groban, Bernie Herms, Toby Gad

Εταιρεία: Reprise Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο κορυφαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Josh Groban επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Granted”. Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ίδιου μαζί με τον χρόνιο συνεργάτη του Bernie Herms και τον Toby Gad, τον δημιουργό μεγάλων επιτυχιών για καλλιτέχνες όπως: Beyonce, Madonna, Selena Gomez, Jessie J, Demi Lovato, One Direction κ.α.

Το τραγούδι είναι το πρώτο single από το επερχόμενο όγδοο studio album του 37χρονου τραγουδιστή που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα ακολουθεί το “χρυσό” σε πωλήσεις δίσκο του, “Stages” που κυκλοφόρησε το 2015.

Το συνοδευτικό lyric-video του τραγουδιού περιλαμβάνει πλάνα με φοιτητές από το Los Angeles County High School for the Arts (LACHSA), στο οποίο είχε φοιτήσει και ο ίδιος ο Groban και είναι από τους αποδέκτες του Ιδρύματος του τραγουδιστή, “Find Your Light” όπου παρέχει τακτικά χρηματοδότηση προγραμμάτων εκπαίδευσης για τις τέχνες.

Ο Josh στις 10 Ιουνίου θα αναλάβει κι έναν άλλο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή για τα φετινά Tony Awards μαζί με την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Sara Bareilles.

Josh Groban - Granted

Back To Top