skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lily Allen – Lost My Mind

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου δίσκου της, “No Shame”, η Lily Allen κυκλοφόρησε το τραγούδι “Lost My Mind”!

Τίτλος τραγουδιού“Lost My Mind”

Καλλιτέχνης: Lily Allen

Μουσική / Στίχοι: Tim Rice-Oxley, Lily Allen

Εταιρεία: Parlophone Records

Από το LP: “No Shame”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 8 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Στα 33 της χρόνια η Lily Allen συνεχίζει ακάθεκτη και σταθερά την πορεία της στη μουσική βιομηχανίας. Έχοντας πλέον στις πλάτες της δύο άκρως επιτυχημένα studio albums (“Alright, Still” και “It’s Not Me, It’s You), αλλά κι έναν μέτριας αποδοχής δίσκο, “Sheezus”, η Lily Allen δεν «το βάζει κάτω» και προσπαθεί να επανέλθει δυναμικά. Τον Μάρτιο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια σύστησε στο κοινό τα τραγούδια της “Three” και “Higher”, ενώ λίγο νωρίτερα είχαμε απολαύσει το lead single “Trigger Bang”. Και τα τρία αυτά τραγούδια περιλαμβάνονται στον επερχόμενο και πολυαναμενόμενο δίσκο της, με τίτλο “No Shame”. Ως επίσημη κυκλοφορία του έχει οριστεί η 8η Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε και η διανομή του θα πραγματοποιηθεί μέσω των Warner Music, Regal και Parlophone Recordings.

Αυτή τη φορά, η Allen μοιράζεται μαζί μας το μελωδικό “Lost My Mind”. Πρόκειται για ένα ακόμα promotion single από τον επερχόμενο δίσκο της, το οποίο ήρθε κοντά μας την 1η Ιουνίου. Σε μουσική και στίχους του Tim Rice-Oxley και της ίδιας της τραγουδίστριας, το “Lost My Mind” διατηρεί mid-tempo ρυθμό, ενώ αισθητή την παρουσία τους κάνουν και τα synth-pop ηχοχρώματα. Η Lily Allen μας φέρνει σε επαφή με μία πιο συναισθηματική και εξομολογητική πλευρά του εαυτού της μέσω του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Lily Allen – Lost My Mind

Back To Top