skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MNEK – Crazy World

Ο MNEK επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι και την επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του ντεμπούτου του δίσκου!

Τίτλος τραγουδιού“Crazy World”

Καλλιτέχνης: MNEK

Μουσική / Στίχοι: MNEK, Becky Hill

Εταιρεία: VirginEMI

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Όπως περιγράφει κι ο ίδιος ο καλλιτέχνης, το «Crazy World» είναι ένα τραγούδι στο οποίο εναποθέτει ‘καρδιά και ψυχή’ και αναμένεται να αποτελέσει κομμάτι του νέου του δίσκου με τίτλο «Language». Το εν λόγω single αναφέρεται σε θέματα ρατσισμού, ομοφυλοφιλίας, αλλά και διαφόρου είδους συμπεριφορές που δεν είναι αποδεκτές από τη κοινωνία, ακολουθώντας το «Tongue» και «Colour» που ακούσαμε προηγουμένως.

Ακόμη, ταυτόχρονα με το «Crazy World» που μας δίνει μια ακόμα γεύση από το επερχόμενο δισκογραφικό του εγχείρημα, ο MNEK ανακοίνωσε πως ο νέος του δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτέμβρη από τη Virgin EMI.

Σχολιάζοντας λοιπόν το νέο του αυτό album, ο 23χρονος καλλιτέχνης δήλωσε: «Αυτό το album είναι τόσο ξεχωριστό για μένα γιατί είναι κάτι στο οποίο αφιέρωσα καρδιά και ψυχή στη σύνθεση, τη παραγωγή και την ερμηνεία (και απ’ ότι φαίνεται και σε rap ερμηνείες!). Όλη μου τη ζωή περίμενα τη μέρα που θα κυκλοφορήσω το ντεμπούτο μου album, οπότε φυσικά και το σχεδίασα έτσι ώστε να ακούγεται αρμονικά από την αρχή μέχρι και το τέλος – ώστε το κάθε τραγούδι να κυλά στο επόμενο με τέτοιο τρόπο που να διηγείται μια ηχητική ιστορία. Έχω μάθει τόσα πολλά ως μουσικός όλα αυτά τα χρόνια και πιο σημαντικό ως νεαρός – και είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα έχω μάθει μέχρι σήμερα! Αυτό είναι το ‘Language’»

Μπορεί το «Language» λοιπόν να αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο δισκογραφικό βήμα του τραγουδιστή και τραγουδοποιού, ο MNEK όμως έχει ξεχωρίσει για τη σύνθεση και παραγωγή τραγουδιών για μια σειρά καλλιτεχνών, όπως: Beyoncé, Madonna, Kylie Minogue, Dua Lipa, Diplo, Zara Larsson, , Bastille και πολλών ακόμα, που κατάφεραν να γίνουν hits.

Το νέο του λοιπόν album κρύβει υψηλές προσδοκίες και σύντομα θα ανακαλύψουμε όλα όσα ο MNEK προετοίμαζε για τους fans του σε λιγότερο από ένα μήνα. Προς το παρόν όμως το «Crazy World» είναι αρκετό για να μας βάλει στον ρυθμό του και να θέσει καίρια ερωτήματα.

MNEK - Crazy World

Back To Top