skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ne-Yo – Another Love Song

«Ένα ακόμα ερωτικό τραγούδι» από τον Ne-Yo.

Τίτλος τραγουδιού: «Another Love Song»

Καλλιτέχνης: Ne-Yo

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A

Art-Cover:

Ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και παραγωγός Ne-Yo κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο “Another Love Song”. Πρόκειται για το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφορεί ο R&B τραγουδιστής μέσα στο τελευταίο διάστημα, ο οποίος φαίνεται να διανύει μια δημιουργική και γεμάτη περίοδο.

Στις αρχές του μήνα ο Ne-Yo έκανε ένα επιτυχημένο remix για το “Hamble” του Kendrick Lamar. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε τα πρώτα, μετά από πολύ καιρό, original τραγούδια, “Earn Your Love” και “More Than I Should”, στο οποίο συμμετέχουν οι Candice Boyd και RaVaughn Brown. Τέλος, μόλις σήμερα κυκλοφόρησε το “Another Love Song”. Πρόκειται για ένα uptempo, ανεβαστικό, R&B τραγούδι, και είναι αυτό ακριβώς που υποδεικνύει ο τίτλος του, δηλαδή «ακόμα ένα ερωτικό τραγούδι». “Ain’t got no game babe, ain’t got no game / Ain’t got no shame babe, ain’t got no shame (…) You make me wanna sing another love song”.

Το πιο πρόσφατο album του Ne -Yo είναι το “Non Fiction” το έκτο κατά σειρά album του, που κυκλοφόρησε το 2015. Μέσα στο 2017, αναμένεται ένα ολοκαίνουριο album του R&B καλλιτέχνη.

Ne-Yo - Another Love Song

Back To Top