skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Owl City – All My Friends

Ο Adam Young προτείνει το νέο του τραγούδι από τον επερχόμενο, έκτο σε σειρά δίσκο του!

Τίτλος τραγουδιού“All My Friends”

Καλλιτέχνης: Owl City

Μουσική / Στίχοι: Adam Young

Από το album: “Cinematic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ένα από τα πιο γνωστά projects της synth-pop μουσικής σκηνής είναι ξανά κοντά μας με νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται για τον Adam Young, γνωστό μέσα από το πιο πρόσφατο project του, Owl City, το οποίο δημιούργησε το 2008 στην Μιννεσότα και ξεκίνησε να λανσάρει μέσω του MySpace. Ο Owl City, λοιπόν, ‘ρίχνει στο τραπέζι’ το νέο του τραγούδι-προπομπό της ολοκαίνουριας δισκογραφικής του δουλειάς, “Cinematic”.

Ο εν λόγω δίσκος αποτελεί τον έκτο κατά σειρά και follow-up του “Mobile Orchestra”, που κυκλοφόρησε ο Young το 2015. Η πρεμιέρα του νέου του album έχει δρομολογηθεί για την 1η Ιουνίου 2018 και το “All My Friends” μας δίνει μια ακόμα γεύση από αυτόν. Εύρυθμο, γεμάτο pop ηχοχρώματα και synth αναφορές, το εν λόγω single είναι μία αποκλειστική δημιουργία του Adam Young.

Έχοντας ήδη λάβει μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο album του, με το τραγούδιNot All Heroes Wear Capes, αξίζει να αναφέρουμε πως ο δίσκος θα περιλαμβάνει συνολικά 15 τραγούδια, όλα βασισμένα στο γνώριμο ύφος του Young. Το “All My Friends” με τη σειρά του δίνει μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας και υπενθυμίζει την σημασία που έχουν οι φίλοι στη ζωή μας. Τόσο το συγκεκριμένο τραγούδι, όσο και ολόκληρο το album μπορείς να το προπαραγγείλεις ήδη μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Owl City - All My Friends

Back To Top