skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pitbull – Muévelo Loca Boom Boom

Ο Pitbull ξανά στο προσκήνιο με το ολοκαίνουριο, “Muévelo Loca Boom Boom”!

Τίτλος τραγουδιού“Muévelo Loca Boom Boom”

Καλλιτέχνης: Pitbull

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ακόμα ένα τραγούδι ήρθε από τον Pitbull, ο οποίος έχει βρει την συνταγή της επιτυχίας και την ακολουθεί πιστά. Το ένα τραγούδι έρχεται μετά το άλλο και ο Αμερικανός τραγουδιστής είναι και πάλι εδώ. Έχοντας πολύ προσφάτως κυκλοφορήσει το video clip του «Jungle», μία συνεργασία με τους The Stereotypes, E-40 και Abraham Mateo, αλλά και το «Mucho Booty» ή αλλιώς «Mucho Culo» σε συνεργασία με τους Farruko και El Micha, ο Pitbull επέστρεψε μόνος.

“Muévelo Loca Boom Boom” φέρει ως τίτλο η νέα R&B δημιουργία, από την οποία δεν λείπουν τα latin pop ηχοχρώματα. Καθόλου διαφορετικό, αλλά στο ακριβές μοτίβο που μας έχει συνηθίσει ο Pitbull, το “Muévelo Loca Boom Boom” ήρθε ως ανεξάρτητο single για να το απολαύσουμε.

Μπορεί στο πρώτο τέταρτο του 2017, ο Pitbull να κυκλοφόρησε έναν ολοκαίνουριο δίσκο, υπό τον τίτλο «Climate Change», αυτό όμως δεν τον απέτρεψε από το να συνεχίσει με ανεξάρτητα digital singles. Το εν λόγω album έδωσε την σκυτάλη στο compilation album, “Greatest Hits”, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται τα σημαντικότερα τραγούδια του Pitbull. Σαν από μηχανής θεός φαίνεται να προέκυψε το τελευταίο, μιας και το “Climate Change” γνώρισε μία μέτρια συνολικά απήχηση.

Pitbull - Muévelo Loca Boom Boom

Back To Top