skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ryan Adams – Baby I Love You

O Ryan Adams παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι ως δώρο στους fans του για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Τίτλος τραγουδιού“Baby I Love You”

Καλλιτέχνης: Ryan Adams

Μουσική / Στίχοι: Ryan Adams

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 14 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο λόγος για το «Baby I Love You», το πρώτο τραγούδι του καλλιτέχνη ύστερα από τη κυκλοφορία του 16ου studio album «Prisoner» τον Φλεβάρη του 2017, το οποίο για πρώτη φορά από το ομώνυμο album του το 2014, περιλάμβανε αυθεντικό υλικό, με singles που ξεχώρισαν, όπως «Do You Still Love Me?», «To Be Without You» και «Doomsday».

Το νέο του λοιπόν μουσικό εγχείρημα ακολουθεί πορεία 180 μοιρών στο μουσικό αυτό πνεύμα του τελευταίου δίσκου, μοιράζοντας περισσότερα χαμόγελα από ό,τι άλλο. Σε δελτίο τύπου για τη νέα αυτή κυκλοφορία, το «Baby I Love You» περιγράφεται ως “twist της κλασικής μουσικής συνταγής του Adams, με το βασικό συστατικό ‘στενοχώριας’ να αντικαθίσταται από το στοιχείο της ‘χαράς’”. Πράγματι, είναι έντονη η αντίθεση μεταξύ των σπαρακτικών, με δυνατό το στοιχείο της απομόνωσης και της μοναξιάς, τραγουδιών του καλλιτέχνη που περιλάμβανε ο τελευταίος του δίσκος και του νέου ευδιάθετου και γεμάτου αγάπη νέου τραγουδιού.

Ακόμη, να σημειώσουμε πως το «Baby I Love You» παρουσιάζεται παράλληλα οπτικοποιημένο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Brook Linder.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής και τραγουδοποιός παρουσιάζει με τον Linder εικόνες από το Springfield, που αποτελεί και το μέρος καταγωγής του δεύτερου, και μας ταξιδεύει παράλληλα με το τραγούδι σε μέρη αστικά και καθημερινά που όμως φαίνεται είναι γεμάτα από όμορφες αναμνήσεις.

Ryan Adams - Baby I Love You

Back To Top