skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Samantha Urbani – Hints & Implications

Η Samantha Urbani κυκλοφόρησε το νέο της single, εν αναμονή του debut EP της.

Τίτλος τραγουδιού: “Hints & Implications

Καλλιτέχνης: Samantha Urbani

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το EP: “Policies Of Power”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 18 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Η Samantha Urbani είναι μία από τις ανερχόμενες και πολυτάλαντες τραγουδίστριες, που συνεχώς πειραματίζεται σε διάφορα ήδη μουσικής. Τη γνωρίσαμε μέσα από το urban τραγούδι “U Know I Know”, συνέχισε με το “1 2 3 4” και το πιο πρόσφατο RnB “Go Deeper”. Αυτή τη στιγμή, η Urbani είναι έτοιμη να δώσει και το προσωπικό με την κυκλοφορία του ντεμπούτο EP “Policies Of Power”.

Hints and Implications” είναι το τελευταίο της single, το οποίο κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρία Lucky Number. Το εν λόγω τραγούδι είναι μελλοντικό anthem που θα αγαπηθεί. Το “Hits and Implications”, που είναι και το opening track του EP, έχει ποικίλες επιρροές από το βρετανικό συγκρότημα New Order και το είδος της μουσικής Nu Metal.

Η Urbani, με την κυκλοφορία του τραγουδιού, εξηγεί κάποια πράγματα: “Όσον αφορά για το τραγούδι, αφορά για την οντολογία της αλήθειας – είναι δυνατή η διαπροσωπική επικοινωνία/ειλικρίνεια, λαμβάνοντας υπόψη την υποκειμενικότητα και την ατομική πραγματικότητα – αντίληψη που έχουμε σαν άνθρωποι. Αλλά το κύριο νόημα είναι όταν σταματάς να ασχολείσαι με κάποιον, όταν εκείνος δεν μπαίνει στη διαδικασία να σου στείλει έστω ένα μήνυμα.

Η Samantha Urbani συνεργάστηκε με πολλά άτομα για την παραγωγή και για τους στίχους των τραγουδιών που θα βρίσκονται στο EP, συμπεριλαμβανομένου και τον Sam Mehran. Το “Policies Of Power” θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου, αλλά προς το παρόν μπορείτε να το προ – παραγγείλετε. Το “Hints and Implications” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

Samantha Urbani – Hints & Implications

Back To Top