skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sammie – Too Long

Ο Sammie κυκλοφόρησε άλλο ένα τραγούδι, που προϋπαντεί την επόμενη δισκογραφική δουλειά του.

Τίτλος τραγουδιού: “Too Long

Καλλιτέχνης: Sammie

Μουσική / Στίχοι: Sammie/Bryan “K-City” Elmore

Από το album: “Coming Of Ages”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Sammie Leigh Brush Jr, γνωστός ως Sammie, είναι ένας από τους αρκετούς R&B Αμερικάνους τραγουδιστές που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Ο 30χρονος μουσικός είναι ευρέως γνωστός από το ντεμπούτο single του “I Like It”, που κυκλοφόρησε το 1999 και συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο “From The Bottom To The Top” (2000).

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, ο Sammie έκανε την επιστροφή του, με το δεύτερο – ομώνυμο – album του, και εν συνεχεία κυκλοφόρησε διάφορα μουσικά project, με το τελευταίο να είναι το EPI’m Him” πριν από ένα περίπου χρόνο. Ο Sammie, πρόσφατα, κυκλοφόρησε το “Bad Gal”, το οποίο προϋπαντεί το επόμενο δισκογραφικό του βήμα. “Coming Of Age” είναι ο τίτλος του τρίτου – κατά σειρά – δίσκου του, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου από την Star Camp Music και EMPIRE. Συνολικά, το album θα συμπεριλαμβάνει 13 ολοκαίνουρια τραγούδια, εκ των οποίων οι δύο θα είναι συνεργασίες με τους Rick Ross και Eric Bellinger.

Με την προ – παραγγελία του “Coming Of Age”, ο Sammie έκανε ένα δώρο στους θαυμαστές του, για να γλυκάνει την αναμονή. “Too Long” είναι ο τίτλος του νέου countdown single του, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές στις 18 Αυγούστου. Ο καλλιτέχνης, με το νέο του τραγούδι και δίσκο, αναβιώνει την R&B αισθησιακή μουσική των ‘90s με κάποια vibes που μας έχουν συνηθίσει οι R. Kelly, Usher κ.ά.

Sammie - Too Long

Back To Top