skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Stone Temple Pilots – Roll Me Under

Οι Stone Temple Pilots μας προετοιμάζουν για το νέο τους LP, μέσα από το νέο τους τραγούδι, “Roll Me Under”!

Τίτλος τραγουδιού“Roll Me Under”

Καλλιτέχνης: Stone Temple Pilots

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Stone Temple Pilots”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ήταν τέλη Νοεμβρίου, όταν οι Stone Temple Pilots ανακοίνωσαν στο κοινό τον ερχομό του ολοκαίνουριο δίσκου τους κι έχοντας στο πλευρό τους νέο ‘αίμα’. Ο Jeff Gutt αποτελεί τον νέο lead singer του συγκροτήματος, έπειτα από τον θάνατο του Scott Weiland, αλλά και του μετέπειτα Chester Bennington. Μία νέα αρχή σημειώθηκε για το συγκρότημα, όταν κυκλοφόρησαν το lead single του επερχόμενου δίσκου τους, “Meadow”. Ο δίσκος, που θα αποτελέσει τον έβδομο σε σειρά του alternative rock και grunge συγκροτήματος θα φέρει για ακόμα μία φορά τον τίτλο “Stone Temple Pilots”, ακριβώς όπως και ο τελευταίος δίσκος που κυκλοφόρησαν το 2010.

Αυτή τη φορά, οι Stone Temple Pilots μοιράζονται μαζί μας το σκληροπυρηνικό και γρήγορο σε ρυθμό “Roll Me Under”. Ο Dean DeLeo στις κιθάρες και ο Eric Kretz στα drums δίνουν την καλύτερη δυνατή μουσική υπόκρουση στον Jeff Gutt, ο οποίος χαράζει σιγά σιγά τον δικό του δρόμο στους Stone Temple Pilots. Και το “Roll Me Under” και το προηγούμενο “Meadow” θα περιλαμβάνονται στον πολυ-αναμενόμενο δίσκο του συγκροτήματος, που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 16 Μαρτίου 2018.

Ο Robert DeLeo αναφέρει σε σχετικές του δηλώσεις για τον δίσκο: “Ο νέος δίσκος θυμίζει ένα ολοκληρωμένο ταξίδι για το συγκρότημα. Ο δίσκος αποπνέει ανθεκτικότητα. Αρκετή ζωή διοχετεύτηκε σε αυτό το σώμα της μουσικής.”

Stone Temple Pilots – Roll Me Under

Back To Top