skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | SZA – Broken Clocks

Η SZA συστήνει στο κοινό ακόμα μία δημιουργία της, με τίτλο “Broken Clocks”!

Τίτλος τραγουδιού“Broken Clocks”

Καλλιτέχνης: SZA

Μουσική / Στίχοι: Cody Fayne, SZA

Από το album: “Ctrl”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το επόμενο μουσικό big-thing είναι εδώ και ακούει στο όνομα της SZA. Είναι μόλις χρονών και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να κυκλοφορήσει το debut studio album της, με τίτλο “Ctrl”. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που περιλαμβάνει συνολικά δεκατέσσερα τραγούδια, εκ των οποίων έχουμε ήδη απολαύσει τα “Drew Barrymore”, “Love Galore” και “The Weekend” ως τα singles του δίσκου.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την προώθηση του alternative R&B υλικού της, η SZA μας προτείνει να ακούσουμε το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Broken Clocks”. Πρόκειται για μία άκρως ατμοσφαιρική, R&B σύνθεση με την SZA να προσπαθεί και να καταφέρνει να ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Cody Fayne και της ίδιας της ερμηνεύτριας στους στίχους και τη μουσική του.

Το “Broken Clocks” αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της SZA, που ακόμα κι αν δεν το έχει αναγάγει σε single, διατηρεί μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Ο λόγος είναι τα βιώματα στο Carter Lang, που ήταν το σπίτι της γιαγιάς της στην λίμνη του Μίσιγκαν. Αναμνήσεις και συναισθήματα περιλαμβάνονται στο “Broken Clocks”, με την SZA να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής και μέσα σε λίγους μήνες από την κυκλοφορία του, το “Ctrl” έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις 500.000 πωλήσεις και streams, αναδεικνύοντας τον δίσκο ‘χρυσό’.

SZA - Broken Clocks

Back To Top