skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Lumineers – Gloria

Οι The Lumineers ανακοινώνουν το νέο τους album και μας παρουσιάζουν το νέο, country τραγούδι τους, “Gloria”, πίσω από το οποίο κρύβεται μία ενδιαφέρουσα, αλλά κι απογοητευτική ιστορία!

Τίτλος τραγουδιού: «Gloria»

Καλλιτέχνης: The Lumineers

Μουσική / Στίχοι: Jeremiah Fraites, Wesley Schultz

Εταιρεία: Decca Records

Από το LP: “III”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το indie-folk συγκρότημα από το Colorado των Η.Π.Α. επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο έχοντας διάφορα σχέδια για το μέλλον. Ένα και βασικότερο όλων είναι η κυκλοφορία του ολοκαίνουριου, studio album των The Lumineers μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Πρόκειται για το follow-up του “Cleopatra” που κυκλοφόρησαν το 2016. Ο νέος δίσκος του μουσικού duo θα έχει τίτλο “III”, δεδομένου ότι είναι το τρίτο κατά σειρά album του και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε τώρα είναι ότι η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου έχει δρομολογηθεί για τις 13 Σεπτεμβρίου.

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία μοιράζονται μαζί μας οι The Lumineers μέσα από το νέο τους single και προπομπό του δίσκου. Το τραγούδι, αρχικά, έχει τίτλο “Gloria” και αναφέρεται στην Gloria Sparks, μία γυναίκα αυτοκαταστροφική, η οποία είχε εθιστεί στο αλκοόλ. Ακόμη και μετά το θάνατό της κι ενώ εν ζωή τα έβγαζε δύσκολα πέρα, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για εκείνη. Ένα σχέδιο αυτοκτονίας ήταν μέσα στο μυαλό της για αρκετό καιρό, αλλά και πάλι παρέμενε στο περιθώριο.

Τη μουσική και τους στίχους του κατά τα άλλα εύρυθμου αυτού τραγουδιού υπογράφουν οι Jeremiah Fraites και Wesley Schultz.

The Lumineers - Gloria

Back To Top