skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Manor – Ibiza

Οι The Manor επιστρέφουν με το άκρως καλοκαιρινό hit “Ibiza”!

Τίτλος τραγουδιού“Ibiza”

Καλλιτέχνης: The Manor

Μουσική / Στίχοι: The Manor

Εταιρεία: Virgin EMI

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 11 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Οι The Manor είναι ένα συγκρότημα που αποτελείται από τους MCs, Danny Graft, Scotty Stacks και Jonny Dutch. Με βάση το Νότιο Λονδίνο οι τρεις νεαροί δημιούργησαν αυτό το σχήμα το 2007 κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μουσικής με εμφανίσεις σε pubs και clubs παρουσιάζοντας τραγούδια που αναμιγνύουν το βρετανικό hip-hop με grime ρυθμούς και στίχους που αφορούν κοινωνικά ζητήματα όπως το ρατσισμό, την κοινωνική αδικία, την φτώχεια αλλά και πιο αισιόδοξους όπως τα ξέφρενα πάρτι!

Στην τελευταία κατηγορία εμπίπτει και το πιο πρόσφατο single τους που κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο “Ibiza”. Με την προσθήκη tropical στοιχείων και ενός πανίσχυρου sample από το “Sun is Shining” του θρύλου της reggae Bob Marley, δημιούργησαν ένα απόλυτα καλοκαιρινό anthem που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει πέντε albums και mixtapes μέχρι σήμερα, ωστόσο είναι ακόμα άγνωστο εάν το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί προπομπό κάποιες νέας δισκογραφικής δουλειάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα το απολαύσουμε και οπτικοποιημένο καθώς οι The Manor ήδη μοιράστηκαν μέσα από τη σελίδα τους στο facebook τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip του, που έλαβαν χώρα σαφώς στο νησί της Ibiza!

The Manor - Ibiza

Back To Top