skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Struts – Primadonna Like Me

Οι Struts κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι “Primadonna Like Me”.

Τίτλος τραγουδιού“Primadonna Like Me”

Καλλιτέχνης: The Struts

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Οι Βρετανοί rockers The Struts αποτελούμενοι από τον τραγουδιστή Luke Spiller, τον κιθαρίστα Addo Slack, τον μπασίστα Jed Elliott και τον drummer, Gethin Davies κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Primadonna Like Me”, το οποίο ακολουθεί το έτερο “αδέσποτο” single τους “Body Talks”, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό.

To Sleaze Roxx δήλωσε τα εξής σε μια κριτική του σχετικά με το EP τους “Have You Heard…”: “Έχουμε μεγάλες ελπίδες για αυτή τη μπάντα για να φέρει πίσω το rock στο mainstream και στις μάζες. Όταν υπέγραψαν με τη Virgin Records, η μπάντα μεταφέρθηκε προσωρινά από την πατρίδα τους το Derby της Αγγλίας στο Los Angeles. Από εκεί, η Interscope επανακυκλοφόρησε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο τους “Everybody Wants” με τη μορφή αυτού του EP (που αποτελείται από 4 τραγούδια) που ακούσατε… στη Βόρεια Αμερική μέσα από την Interscope Records. Όντας ένα ροκ συγκρότημα που έχει υπογράψει με την Interscope Records, έχει ήδη σημάνει συναγερμό, καθώς αυτή η εταιρεία διοικείται από τον μεγάλο rock “κατακτητή” Jimmy Iovine. Ο Iovine έχει ιστορία στο να απογοητεύει διαγωνιζόμενους του American Idol επειδή τολμούν και ερμηνεύουν rock τραγούδια ωστόσο είναι ο άνθρωπος που έκανε τους The Pretty Reckless να υπογράψουν με την εταιρεία του”.

Όπως γίνεται σαφές το συγκρότημα έχει ισχυρό background ενώ έχουν συνεργαστεί ήδη με τεράστια ονόματα του είδους όπως οι The Rolling Stones ανοίγοντας τις συναυλίες τους, και έτσι μπορούμε ακόμα να λέμε ότι οι Struts είναι το “next-big-thing” στο χώρο.

The Struts - Primadonna Like Me

Back To Top