skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Wombats – Turn

Οι The Wombats μοιράζονται με το κοινό το νέο τους τραγούδι, “Turn”!

Τίτλος τραγουδιού“Turn”

Καλλιτέχνης: The Wombats

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Beautiful People Will Ruin Your Life”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι The Wombats, το indie-rock trio από το Λίβερπουλ έχουν στην αναμονή το νέο τους album “Beautiful People Will Ruin Your Life”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου αναμένεται να είναι στις 9 Φεβρουαρίου του 2018. Αυτή τη φορά, οι The Wombats μοιράστηκαν με το κοινό το νέο τους single, το οποίο φέρει ως τίτλο “Turn”.

Το “Turn” είναι ένα upbeat, ‘πιασάρικο’ τραγούδι με rock ηχοχρώματα κι electro μουσικές αναφορές. Το φιλικό προς τα ραδιόφωνα τραγούδι έχει έναν ελαφρύ στίχο, ενώ αξιοσημείωτος είναι και ο νοσταλγικός του χαρακτήρας. “I want to get college girl drunk tonight” […] “Maybe it’s the crazy that I’d miss / It won’t get better than this”

“Το “Turn” γράφτηκε στην Νέα Υόρκη και αναφερόμαστε στο πιο electro τραγούδι από το συνολικό αποτέλεσμα του δίσκου.” Ανέφερε σε σχετικές του δηλώσεις με τον δίσκο, ο Murphy συμπληρώνοντας: “Κάτι το οποίο είναι περίεργο μιας κι επιδίωκα ένα περισσότερο οργανικό album και λιγότερο καθοδηγούμενο από τα synths. Το “Turn” φαίνεται να είναι ένα όμορφο λάθος.”

Το εν λόγω single ακολουθεί το lead single Lemon To A Knife Fight το οποίο ήρθε κοντά μας τον Νοέμβριο, μαζί με την χαρμόσυνη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου δίσκου, ο οποίος αποτελεί το τέταρτο σε σειρά studio album του συγκροτήματος.

The Wombats – Turn

Back To Top