skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Kesha – Learn To Let Go

Η Kesha έμαθε να προχωράει παρακάτω!

Τίτλος τραγουδιού: “Learn To Let Go

Καλλιτέχνης: Kesha

Μουσική / Στίχοι: Stuart Crichton, Kesha, Pebe Sebert

Σκηνοθεσία: Isaac Ravishankara

Από το album: “Rainbow”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 11 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Η διάσημη τραγουδίστρια της pop μουσικής Kesha αφήνει πίσω της την παλιά μουσική της ταυτότητα και πειραματίζεται σε νέους ήχους. Η νεαρή τραγουδίστρια, μετά από μία μακροχρόνια δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην παραγωγό της Dr. Luke, ξεκινάει την προώθηση του επερχόμενου δίσκου της.

Rainbow” είναι ο τίτλος του τρίτου – κατά σειρά – δίσκου της, follow – up του “Warrior” (2012), και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου από την RCA Records. Το lead single του album είναι η σπαρακτική μπαλάντα “Praying”, ένα μήνυμα ανακούφισης και εξιλέωσης της τραγουδίστριας, ενώ το επόμενο είναι το “Woman”.

Δύο εβδομάδες έπειτα από την κυκλοφορία του “Woman”, η Kesha συστήνει το ακόλουθο, και ίσως το τελευταίο promo single της. “Learn To Let Go” είναι ο τίτλος του και έγινε διαθέσιμο σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες στις 27 Ιουλίου. Το “Learn To Let Go” είναι ένα αναζωογονητικό – ευδιάθετο pop/rock τραγούδι και μιλάει για την ανάκτηση του ελέγχου της ζωής της. Όταν η Kesha ανακοίνωσε μέσω των social media της για το συγκεκριμένο τραγούδι δεν θέλει να δημιουργήσει αναστάτωση, όσον αφορά στον “πόλεμο” με τον πρώην παραγωγό της. Σε μία επιστολή που δημοσίευσε στην Huffington Post, αναφέρει ότι αυτό το τραγούδι δεν είναι απλώς ένα τραγούδι.

Συγκεκριμένα, κάποια από τα λεγόμενά της είναι: “Το παρελθόν μας δημιουργεί αυτό που είμαστε τώρα, αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μας καθορίσει ή να μας κρατήσει πίσω. Και ειδικά αν έχετε περάσει κάτι οδυνηρό, δεν μπορείτε να το αφήσετε μέσα σας, γιατί είναι σαν δηλητήριο. Πρέπει να μάθετε να αφήνετε πίσω όλα τα αρνητικά συναισθήματα και να προχωράτε παρακάτω[…].

Το video clip κυκλοφόρησε μαζί με το τραγούδι, όπως εξάλλου έχουν γίνει και με τα προηγούμενα δύο singles της. Το video ξεκινάει με την Kesha να βρίσκεται στο σπίτι της και να βλέπει παλιές βιντεοκασέτες, που δείχνουν εκείνη σε νεαρή ηλικία, που τραβήχτηκαν από τη θεία της Sonia Sebert. Στη συνέχεια, οι τοίχοι του σπιτιού κατεδαφίζονται και η τραγουδίστρια βρίσκεται σε ένα δάσος, ξεκινώντας την εξερεύνηση.

Kesha - Learn To Let Go

Back To Top