skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Lorde – Green Light

Η Lorde έδωσε το “πράσινο φως” για το νέο της δίσκο!

Τίτλος τραγουδιού: “Green Light”

Καλλιτέχνης: Lorde

Μουσική / Στίχοι: Jack Antonoff

Σκηνοθεσία: Grant Singer/Saul Germaine.

Από το album: “Melodrama

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Η διάσημη τραγουδίστρια από τη Νέα Ζηλανδία Lorde επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο μετά από 3 χρόνια. Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά ήταν το ντεμπούτο album της “Pure Heroine” που κυκλοφόρησε το 2013 και συμπεριλάμβανε την τεράστια παγκόσμια επιτυχία της “Royals”.

Το νέο της τραγούδι λέγεται “Green Light” και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Jack Antonoff. Το καινούριο single της είναι προάγγελος του νέου της δίσκου με τίτλο “Melodrama” το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου από τη Republic Records.

Το τραγούδι έγινε διαθέσιμο μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής στις 2 Μαρτίου αλλά και μέσω youtube μιας και μαζί του έκανε πρεμιέρα και το video clip του. Την οπτικοποίηση επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Grant Singer και την παραγωγή ο Saul Germaine. Στο video η Lorde αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο καθώς περιπλανιέται στην πόλη και δημιουργεί μόνο για πάρτη της το τέλειο “wild night”!

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media της, αυτό το τραγούδι είναι μόνο η αρχή μιας ιστορίας που θα μας αποκαλύψει μέσα από μια σειρά τραγουδιών του νέου της δίσκου που αφορούν τα δύο τελευταία, “άγρια” χρόνια της ζωής της. Να φανταστούμε πως και τα video clips τους θα έχουν αντίστοιχη συνέχεια;

Ίδωμεν!

Lorde - Green Light

Back To Top