skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Luis Fonsi – Sola

Ο Luis Fonsi μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και video clip για το τραγούδι “Sola”!

Τίτλος τραγουδιού“Sola”

Καλλιτέχνης: Luis Fonsi

Μουσική / Στίχοι: Luis Fonsi, Mauricio Rengifo, Andrés Torres

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: “Vida”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Όπως είχε ανακοινώσει πριν από λίγες εβδομάδες, ο Πορτορικανός τραγουδιστής, Luis Fonsi, θα επανερχόταν με το νέο single του “Sola” το οποίο μόλις κυκλοφόρησε συνοδευόμενο από ένα αποκαλυπτικό music video. Η πρεμιέρα του έγινε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Zane Lowe στο Apple Music Beats 1 και αμέσως μετά έγινε διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στην ισπανόφωνη αλλά και στην αγγλόφωνη εκτέλεσή του.

Τους στίχους και τη μουσική του «Sola» υπογράφει ο ίδιος ο Luis Fonsi σε συνεργασία με τον Mauricio Rengifo και τον Andres Torres. Πρόκειται είναι το πέμπτο single (μετά από τα “Despacito”, “Échame la culpa”, “Calypso” και “Imposible”) από το πολυ-αναμενόμενο album του «Vida», που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Φλεβάρη από την Universal Music Latino. Το album θα περιλαμβάνει επίσης νέες συνεργασίες.

Σύμφωνα με τον Luis Fonsi, το “Sola” είναι “μια μπαλάντα που έχει μια ρομαντική ουσία κάτω από μια μοντέρνα και μινιμαλιστική παραγωγή, με επιρροές από R’n’B και latin”. Το music video γυρίστηκε στo Medellín της Κολομβίας.

Luis Fonsi - Sola

Back To Top