skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Macy Gray – Sugar Daddy

Η Macy Gray προλογίζει το νέο της album, “Ruby”, με το τραγούδι, “Sugar Daddy”, που έγραψε μαζί με την Meghan Trainor.

Τίτλος τραγουδιού“Sugar Daddy”

Καλλιτέχνης: Macy Gray

Μουσική / Στίχοι: Macy Gray, Meghan Trainor

Σκηνοθεσία: Christian Lamb

Εταιρεία: Mack Avenue Records II, LLC

Από το LP: “Ruby”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 7 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Macy Gray αναβοσβήνει ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο video clip για το νέο της τραγούδι “Sugar Daddy”, συνέγραψε μαζί με την Meghan Trainor. Το τραγούδι θα εμφανιστεί στο tracklist του νέου της album με τίτλο “Ruby”, που θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου. Το “Ruby” θα είναι το 10ο studio album της Gray μετά από το “Stripped” του 2016 . Μαζί με τη συνεισφορά της Trainor, στο δίσκο θα δούμε και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως: Gary Clark Jr. Johan Carlsson, Tommy Brown και Tommy Parker Lumpkins που βοήθησε και στην παραγωγή του δίσκου.

Το clip που σκηνοθέτησε ο Christian Lamb, δείχνει την Gray σε ρόλο τραγουδίστριας-καμπαρέ που αγωνίζεται να κερδίσει τους απαιτητικούς πελάτες του μαγαζιού. Αυτό το καταφέρνει, όταν ξεκινάει να ερμηνεύει το “Sugar Daddy”, το οποίο “ζευγαρώνει” τα έντονα κρουστά με μια ζωντανή μελωδία πιάνου.

Το video clip του “Sugar Daddy” μοιάζει με αφιέρωμα στην βιογραφική ταινία του 1972, “Lady Sings the Blues”, όπου η Diana Ross είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν της Billie Holiday και δεν είναι καθόλου σύμπτωση λοιπόν που στο clip βλέπουμε και το γιο της Ross, Evan Ross, να παριστάνει ένα θαμώνα του νυχτερινού κέντρου που προσπαθεί να προσελκύσει την Gray με ένα μεγάλο φιλοδώρημα.

Macy Gray - Sugar Daddy

Back To Top