skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Miley Cyrus – Malibu

Η Miley Cyrus επέστρεψε!

Τίτλος τραγουδιού: “Malibu

Καλλιτέχνης: Miley Cyrus

Μουσική / Στίχοι: -Oren Yoel/Jamie Miller/Isaac Rice

Σκηνοθεσία: Diane Martell

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα pop star, Miley Cyrus, δίχασε και προκάλεσε μία θύελλα αντιδράσεων για την δημόσια εικόνα της πριν λίγα χρόνια. Μετά από το τελευταίο της μουσικό project, με τίτλο “Miley Cyrus & Her Dead Petz”, επιστρέφει άκρως ανανεωμένη και πιο ώριμη.

Η Cyrus, σε μία αρκετά εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Billboard, ανακοινώνει ότι ετοιμάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Συγκεκριμένα, το νέο της single φέρει τον τίτλο “Malibu”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 11 Μαΐου από τη Sony Music Entertainment και RCA Records.

Το εν λόγω τραγούδι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει η Miley Cyrus τα προηγούμενα χρόνια. Το “Malibu”, που είναι και το πρώτο της solo τραγούδι μετά από δύο χρόνια, είναι ένα δροσερό soft ερωτικό τραγούδι, χωρίς να περιλαμβάνει pop – rock στοιχεία. Μέσα από το καινούριο της single, η Miley αναδεικνύει τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και εκφράζει τον έρωτά της στον Liam Hemsworth.

Την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, η οπτικοποίηση του single έκανε πρεμιέρα στο επίσημο VEVO λογαριασμό της Miley. Τα πλάνα δείχνουν την τραγουδίστρια να βρίσκεται αμέριμνη σε τροπικά δάση και σε απόμερες παραλίες. Με το συγκεκριμένο video, η Miley κλείνει ένα κεφάλαιο, τόσο μουσικά όσο και προσωπικά, και είναι έτοιμη για “νέες περιπέτειες”.

Το “Malibu” είναι προπομπός της έκτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής της δουλειάς και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Το single θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά), ενώ η Miley θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά στα μουσικά βραβεία Billboard στις 21 Μαΐου.

Miley Cyrus - Malibu

Back To Top