skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Muse – Pressure

Οι Muse παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι και video clip για το, “Pressure”.

Τίτλος τραγουδιού“Pressure”

Καλλιτέχνης: Muse

Μουσική / Στίχοι: Matthew Bellamy

Σκηνοθεσία: Lance Drake

Εταιρεία: Warner Music UK

Από το LP: “Simulation Theory”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Muse επιστρέφουν μετά από τέσσερα επιτυχημένα -και “ξέμπαρκα” μέχρι πρότινος- singles. Τα “Dig Down”, “Something Human”, “Thought Contagion” και “The Dark Side” έκαναν μια δυναμική αρχή για την προώθηση του όγδοου studio album τους, που θα έχει τίτλο “Simulation Theory” και προγραμματίζεται πλέον και επίσημα να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου. Tο δημοφιλές συγκρότημα παρουσιάζει και το πέμπτο κατά σειρά single του, που έχει τίτλο “Pressure” και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα, τόσο μουσικά όσο και οπτικά!

Το “Pressure” είναι ένα ακόμα κομψό, rock τραγούδι στο γνώριμο ύφος του συγκροτήματος που σίγουρα θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο με τα πιο ισχυρά singles τους.

Το video clip που το συνοδεύει είναι για άλλη μια φορά σκηνοθετημένο από τον Lance Drake και έχει αρκετές αναφορές σε ταινίες της δεκαετίας του 80, πράγμα που σημαίνει αυτόματα, ότι είναι πλημμυρισμένο από μια ρετρό αισθητική. Στοιχεία από τα Gremlins, τα φαντάσματα από τους Ghostbusters, βαμπίρ, λυκάνθρωποι και άλλα τέτοια παράξενα όντα διαταράσσουν ένα σχολικό χορό.

Οι Muse θα κυκλοφορήσουν μουσικά videos και για τα 11 τραγούδια της standard edition του δίσκου, ενώ το album θα κυκλοφορήσει επίσης σε μια deluxe έκδοση (16 tracks) και σε μια super deluxe (21 tracks). Ο διευρυμένος κατάλογος του tracklist θα περιλαμβάνει bonus υλικό, όπως μια ακουστική gospel έκδοση του “Dig Down”, μια έκδοση του “Pressure” με τη συμμετοχή των UCLA Bruin Marching Band και ακουστικές εκδόσεις άλλων τραγουδιών.

Muse - Pressure

Back To Top