skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Stereophonics – Caught By The Wind

Οι Stereophonics παρουσιάζουν το καινούριο τους single.

Τίτλος τραγουδιού: “Caught By The Wind

Καλλιτέχνης: Stereophonics

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Joseph Connor

Από το album: “Scream Above the Sounds”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Stereophonics είναι ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα των ‘90s, οι οποίοι έμειναν στην ιστορία άλλα και κατάφεραν να μην αλλοιωθούν με το πέρασμα του χρόνου. Η μπάντα, πλέον, αποτελείται από τέσσερα μέλη, τους Kelly Jones, Richard Jones, Adam Zindani και Jamie Morrison. Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει συνολικά εννέα ολοκληρωμένα albums, με το τελευταίο να είναι το “Keep The Village Alive” (2015).

Η rock μπάντα ετοιμάζει την επιστροφή του στο μουσικό προσκήνιο, ανακοινώνοντας την επόμενη δισκογραφική δουλειά του. “Scream Above the Sounds” είναι ο τίτλος του δίσκου, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 3 Νοεμβρίου από την Stylus Records και Parlophone. Το album θα περιέχει 11 τραγούδια και 5 επιπλέον στην deluxe έκδοση, συμπεριλαμβανομένου το lead singleAll In One Night”.

Ο Kelly Jones περιγράφει το δίσκο ως έναν σπουδαίο δίσκο, καθώς τα τραγούδια του tracklist έχουν διαφορετικό ήχο μεταξύ τους. Οι Stereophonics, για να προετοιμάσουν τους θαυμαστές τους και μη, κυκλοφόρησαν το επόμενο single του album. “Caught By The Wind” είναι ο τίτλος και επιπλέον αποτελεί το opening track του “Scream Above the Sounds”, το οποίο έχει επιρροές της εναλλακτικής rock μουσικής των ’90s. Το video clip, που έκανε πρεμιέρα την ίδια ημέρα, είναι σε σκηνοθεσία του Joseph Connor.

Stereophonics - Caught By The Wind

Back To Top