skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | TAL – D.A.O.W (Dance All Over the World)

Συνεχίζοντας την προώθηση του πιο πρόσφατου δίσκου της, η TAL μας προτείνει να χορέψουμε στον ρυθμό του “D.A.O.W”.

Τίτλος τραγουδιού: “D.A.O.W (Dance All Over the World)”

Καλλιτέχνης: TAL

Μουσική / Στίχοι: Raphaël «soFLY» Judrin, Pierre-Antoine «Nius» Melki, Yoan «Oddfellow» Chirescu, Tal Benyezri, Ralph Beaubrun, Emmanuel Beaubrun

Σκηνοθεσία: Matthieu Allard (IDZ)

Από το album: “TAL”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 28 Οκτωβρίου 2016

Art-Cover:

Η Γαλλίδα R&B ερμηνεύτρια, TAL, μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου της , στις 28 Οκτωβρίου του 2016, συνεχίζει ακάθεκτη την προώθηση αυτού, με το κοινό να την ακολουθεί πιστά σε κάθε βήμα και κυκλοφορία της. Ο δίσκος “TAL” κυκλοφόρησε μέσω της Warner Music France και ήδη έχουμε ακούσει τρία singles από αυτόν. Αναφερόμαστε στα “Are We Awake”, “Le temps qu’ il faut”, “Des Fleurs et des Flammes. Η TAL καταφέρνει να συνδυάζει τα R&B στοιχεία, με αυτά της pop μουσικής σκηνής, ενώ ταυτόχρονα το sex-appeal της “χτυπάει” κόκκινο.

“D.O.A.W” φέρει ως τίτλο το τέταρτο κατά σειρά single που κυκλοφόρησε η Γαλλίδα ερμηνεύτρια, σε μουσική και στίχους που φέρουν την υπογραφή των Raphaël «soFLY» Judrin, Pierre-Antoine «Nius» Melki, Yoan «Oddfellow» Chirescu, Tal Benyezri, Ralph Beaubrun, Emmanuel Beaubrun. Το “Dancing All Over the World”  ερμηνεύεται από την TAL στα αγγλικά, ενώ στο video clip την βλέπουμε να χορεύει μαζί με το επιτελείο της ασταμάτητα, σε χώρους εξωτικούς και συχνά με έναν παπαγάλο για “παρτενέρ”.

Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον Matthieu Alland από τους IDZ και μπορείς να το απολαύσεις μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

TAL - D.A.O.W (Dance All Over the World)

Back To Top