skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Young Fathers – Toy

Λίγο πριν την κυκλοφορία του καινούριου album τους, “Cocoa Sugar”, οι Young Fathers, μοιράστηκαν ένα ακόμη single με τον τίτλο “Toy”, κάνοντάς μας να μετράμε τις ημέρες!

Τίτλος τραγουδιού: “Toy”

Καλλιτέχνης: Young Fathers

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Cocoa Sugar” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Οι βραβευμένοι με Mercury Prize για το ντεμπούτο album τους, “Dead”, Young Fathers, πρόκειται πολύ σύντομα να κυκλοφορήσουν το τρίτο album της καριέρας τους, με την επονομασία “Cocoa Sugar”. Το album αυτό, αποτελεί follow-up του “White Men Are Black Men Too”, του 2015, και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου από την Ninja Tune, με μια tracklist 12 τραγουδιών.

Mέχρι τώρα, οι Alloysious Massaquoi, Graham ‘G’ Hastings, και Kayus Bankole, έχουν καταφέρει να παρατείνουν την ανυπομονησία μας για το επερχόμενο album, χάρη στην κυκλοφορία των δύο, πρώτων single. Πρόκειται για την electronic/ gospel μπαλάντα, “Lord” και το avant-pop, “In My View”, το οποίο μάλιστα συνόδεψαν και από ένα γρήγορο clip, όπου οι ίδιοι ποζάρουν για ένα πορτραίτο.

Λίγο πριν φύγει ο Φλεβάρης, το τρίο αποφάσισε να μοιραστεί ακόμα ένα single από το “Cocoa Sugar”. Ονομάζεται “Toy” και είναι ένα τραγούδι που βρίσκεται πιο κοντά στις hip hop ρίζες του συγκροτήματος, συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες κυκλοφορίες του album. Διαθέτει έναν φρενήρη ρυθμό, που κάνει το σώμα σου να κινείται, καθώς ακούγονται οι στίχοι: “You pay your debts/ You playin’ dead/ There’s no respect/ You’re just a broken little toy/ You silly little boy/ Broken little toy”.

Young Fathers – Toy

Back To Top