skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | Paloma Faith feat. The Thank You Midwife Choir – Silent Night

Η Paloma Faith συνεργάζεται με την ορχήστρα The Thank You Midwife Choir και διασκευάζουν το “Silent Night”!

Τίτλος τραγουδιού“Silent Night”

Καλλιτέχνης: Paloma Faith feat. The Thank You Midwife Choir

Μουσική / Στίχοι: Franz Xaver Gruber, Joseph Mohr

Πρώτη εκτέλεση: Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τραγούδι (1818)

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Paloma Faith, απασχολεί τα καλλιτεχνικά δρώμενα με μία νέα, εορταστική της δημιουργία. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Silent Night”, το οποίο επέλεξε να διασκευάσει έχοντας στο πλευρό της την The Thank You Midwife Choir. Η αρμονική σύμπραξή τους οδήγησε σε ένα εκπληκτικό, χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα, λίγο πριν τον εορτασμό της αγαπημένης αυτής περιόδου. Τα καθαρά και βαθιά φωνητικά της Faith βρίσκουν τον χώρο τους μέσα στην καρδιά μας και δημιουργούν για ακόμα μία φορά μία μελαγχολική ατμόσφαιρα.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα πως το συγκεκριμένο τραγούδι χρησιμοποιήθηκε από την νέα, διαφημιστική καμπάνια της Pumpers στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία. Για χάρη αυτής, η Paloma Faith και η προαναφερθείσα χορωδία εμφανίστηκαν μπροστά στον φακό φορώντας τα γιορτινά τους, ενώ παράλληλα μελλοντικές μητέρες ξεπρόβαλαν περήφανες για την ιερή αυτή διαδικασία στην οποία έχουν υποβληθεί, της εγκυμοσύνης. Φιγούρες μωρών ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και κάνουν το ‘είναι’ μας κάπως πιο χαρούμενο από όσο ήταν.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως το “Silent Night” έγραψαν οι Franz Xaver Gruber και Joseph Mohr και για πρώτη φορά ακούστηκε το 1818 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Oberndorf του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Paloma Faith feat. The Thank You Midwife Choir – Silent Night

Back To Top