skip to Main Content

Νέο video clip και συμμετοχή στην Eurovision | Alma – Requiem

Από την Γαλλία…με αγάπη!

Τίτλος τραγουδιού: “Requiem”

Καλλιτέχνης: Alma

Μουσική / Στίχοι: Nazim Khaled

Σκηνοθεσία: Christian Volckman

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : –

Art-Cover:

Από νωρίς οι υποψήφιοι για τον Ευρωπαϊκό θεσμό της Eurovision έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται. Πολλοί καλλιτέχνες, πολλές επιλογές τραγουδιών, άγχος και μεγάλη δόση φιέστας μπαίνουν στο πρόγραμμα μέχρι να τα απολαύσουμε όλα μαζεμένα τον Μάιο στις μικρές μας οθόνες.

Μετά τον Amir που εκπροσώπησε την Γαλλία στην Στοκχόλμη το 2016 με το τραγούδι “J’ai Cherché” και που κατέλαβε τελικά την έκτη θέση με 257 πόντους, η Alma, ένα χρόνο μετά, έρχεται να διεκδικήσει τον τίτλο του νικητή. Στο Κίεβο της Ουκρανίας θα διεξαχθεί, λοιπόν, ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision, μετά την νίκη της Jamala με το τραγούδι “1944”. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που ο εν λόγω διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στην Ουκρανία, μιας και η πρώτη ήταν μετά την νίκη της Ruslana το 2004, με το “Wild Dances”.

Η νεαρή Alma, λοιπόν, θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και μία φρέσκια νότα, με το τραγούδι “Requiem”. Για τους έρωτες που δεν πεθαίνουν ποτέ θα τραγουδήσει η 28χρονη τραγουδίστρια, ενώ πρόκειται για μία αρκετά επιτυχημένη καλλιτέχνιδα στην χώρα της. Το επίσημο video clip του τραγουδιού ήρθε πριν από μερικές ημέρες σε σκηνοθεσία Christian Volckman, ενώ οι στίχοι και η μουσική αυτού έχουν επιμεληθεί από τον Nazim Khaled.

Η τελική μορφή του video clip, με αποκλειστικό σκοπό τον διαγωνισμό της Eurovision, θα παρουσιαστεί σε μερικές εβδομάδες.

Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το “Requiem”.

Alma – Requiem

Back To Top