skip to Main Content

Έφυγε από τη ζωή ο Keith Mitchell των Mazzy Star

Fade into You…

Στις 14 Μαΐου, ο Keith Mitchell, ντράμερ των Mazzy Star έφυγε από τη ζωή από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία. Η ανακοίνωση για τον χαμό του χρόνιου ντράμερ του dream-pop συγκροτήματος έγινε από την Hope Sandoval, τραγουδίστρια του συγκροτήματος.

Οι καρδιές μας ‘έσπασαν’.Χάσαμε τον πολύ αγαπημένο μας Keith Mitchell, έναν πολύ αγαπημένο κι εκπληκτικό ντράμερ που είχαμε το προνόμιο να συνεργαστούμε για πολλά χρόνια. Θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων μας. Θα μας λείψεις, Μεγάλε Κολλητέ.” 

Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησαν τον φίλο και συνεργάτη τους. Ο Mitchell εκτός των Mazzy Star ήταν μέλος των Opal (η πρωταρχική μορφή των Mazzy Star), των Monitor και των Green on Red. Συμμετείχε στους Mazzy Star από τα πρώτα τους βήματα, ενώ έλαβε την δόξα που τους προκάλεσε το “Fade Into You”. Στην επάνοδό τους, το 2013, έπειτα από 13 χρόνια απουσίας ήταν συμμέτοχος του album “Seasons of Your Day”. Ο Mitchell συμμετείχε και στους τέσσερις δίσκους του συγκροτήματος ακολουθώντας τις μουσικές οδηγίες των Hope Sandoval και David Roback.

Όταν έχεις μεγαλώσει με το “Fade Into You” κάτι τέτοια γεγονότα σε σοκάρουν.

Mazzy Star – Fade into You

Back To Top