skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Tom Petty and The Heartbreakers – 105 Degrees

Οι Tom Petty and The Heartbreakers παρουσιάζουν το ακυκλοφόρητο single “105 Degrees”!

Τίτλος τραγουδιού“105 Degrees”

Καλλιτέχνης: Tom Petty and The Heartbreakers

Μουσική / Στίχοι: Tom Petty

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “Angel Dream”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Το “Angel Dream”, που αποτελεί την reimagined version του δίσκου του 1996 “Songs and Music from the Motion Picture ‘She’s The One’” από τους Tom Petty & The Heartbreakers, είναι πλέον διαθέσιμο για να το απολαύσεις τόσο ψηφιακά, όσο και στην αναλογική του μορφή. Η original version του album αποτελεί μία από τις εμπορικές επιτυχίες του μουσικού σχήματος, ενώ ως κληρονομικά έδωσε στο συγκρότημα μία “χρυσή” ανάδειξη. Η παραγωγή του δίσκου αφορά σε αποκλειστική δουλειά του Tom Petty και του Rick Rubin, σε συνεργασία με τον Mike Campbell.

Η τελική tracklist που επιλέχθηκε για το album “Angel Dream” περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες δημιουργίες των Tom Petty & The Heartbreakers, ανάμεσα στις οποίες βρίσκουμε και το “105 Degrees”. Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί μία “καθαρόαιμη” grunge, rock θα λέγαμε δημιουργία, που ταιριάζει απόλυτα με την κλιματική επικαιρότητα και που ίσως καθόλου τυχαία δεν επιλέχθηκε αυτή την περίοδο.

Το soundtrack “She’s the One” ήταν το πρώτο εγχείρημα του Petty που είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από τo δεύτερο solo album του, “Wildflowers”, του 1994. Φαίνεται, λοιπόν, πως στο μεσοδιάστημα πολλά τραγούδια έμειναν στο

“συρτάρι” μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για την κυκλοφορία τους. Τέτοια είναι τα “One of Life’s Little Mysteries” και “French Disconnection”.

Tom Petty and The Heartbreakers - 105 Degrees

Back To Top