skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Giorgia feat. Ainé – Stay

Η μεγάλη Ιταλίδα ερμηνεύτρια Giorgia, διασκευάζει Rihanna!

Τίτλος τραγουδιού“Stay”

Καλλιτέχνης: Giorgia feat. Ainé

Μουσική / Στίχοι: Mikky Ekko, Justin Parker, Elof Loelv

Πρώτη εκτέλεση: Rihanna feat. Mikky Ekko (2012)

Εταιρεία: Microphonica Srl

Από το LP: “Pop Heart”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Εν αναμονή για τη μεγάλη δισκογραφική επιστροφή της Giorgia, με το album της “Pop Heart”, στις 12 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα το πρώτο δείγμα από το νέο της εγχείρημα. Ο λόγος γίνεται για την διασκευή που πραγματοποίησε η 47χρονη Ιταλίδα ερμηνεύτρια της pop και soul μουσικής σκηνής στο μοναδικό τραγούδι της Rihanna, “Stay”. Τη θέση του Mikky Ekko που συμμετείχε στο πρωτότυπο τραγούδι, αναπληρώνει στη διασκευή αυτή ο τραγουδιστής Ainé. Το “Stay” ακολουθεί την έτερη, πρόσφατη διασκευή της Giorgia στο τραγούδι του Jovanotti, “Le tasche piene di sassi”.

Η Giorgia δίνει ξανά ζωή στο τραγούδι, με απόλυτο σεβασμό στην πρωτότυπη εκτέλεση του τραγουδιού και του προσδίδει μία πιο δυνατή ερμηνεία, ενώ η ενορχήστρωση του παραμένει σχεδόν η ίδια με εκείνη της Rihanna, στην οποία κυριαρχούν οι ήχοι του πιάνου.

Το “Pop Heart” album έρχεται ως follow-up του “Oronero”, που κυκλοφόρησε η Ιταλίδα ερμηνεύτρια δύο χρόνια πριν. Η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου και μέσα από αυτό θα απολαύσουμε αγαπημένα τραγούδια της Giorgia που από πάντα ήθελε να ερμηνεύσει.

Giorgia feat. Ainé - Stay

Original Song: Rihanna feat. Mikky Ekko - Stay (2012)

Back To Top