skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Rob Zombie & Marilyn Manson – Helter Skelter

Ο Rob Zombie και ο Marilyn Manson διασκευάζουν το “Helter Skelter” των The Beatles!

Τίτλος τραγουδιού“Helter Skelter”

Καλλιτέχνης: Rob Zombie & Marilyn Manson

Μουσική / Στίχοι: John Lennon, Paul McCartney

Πρώτη εκτέλεση: The Beatles (1968)

Από το LP: Digital Single

 Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά τραγούδια των θρυλικών The Beatles πήρε ξανά ‘ζωή’ από τη φωνή του Rob Zombie και του Marilyn Manson. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Helter Skelter”, ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1968, μέσω του ομώνυμου δίσκου των ‘σκαθαριών’ από την Apple Records. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των John Lennon και Paul McCartney, ενώ η παραγωγή είναι του George Martin. Από το έτος κυκλοφορίας του και μέχρι σήμερα, το τραγούδι έχει διασκευαστεί από μεγάλα ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου, όπως είναι οι Aerosmith, οι U2, αλλά και ο Bono ξεχωριστά, οι Oasis και οι Stereophonics.

Οι διασκευές όμως δεν τελειώνουν εδώ και στην επιφάνεια ήρθε ακόμα μία, με την συνδρομή των Rob Zombie και Marilyn Manson. Υστερία και κλιμακωτές μουσικές αλλαγές είναι όλα χαρακτηρίζουν την εν λόγω διασκευή, η οποία κυκλοφόρησε στις 11 Ιουλίου για να τραβήξει τα βλέμματα. Ρυθμικά drums προσθέτουν τη δική τους ‘πινελιά’ στο τελικό αποτέλεσμα και οι δύο καλλιτέχνες σκοπεύουν να κάνουν πάταγο με την ζωντανή ερμηνεία της διασκευής.

Αυτή την περίοδο, ο Rob Zombie βρίσκεται στην παγκόσμια περιοδεία του, με τίτλο “Twins of Evil: The Second Coming”, την οποία μοιράζεται με τον ίδιο τον Manson.

Rob Zombie & Marilyn Manson – Helter Skelter

The Beatles – Helter Skelter (1968)

Back To Top