skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Postmodern Jukebox feat. Maiya Sykes – Zombie

Το «φαινόμενο» Maiya Sykes σε μία εκπληκτική ερμηνεία του “Zombie” μαζί με τους Postmodern Jukebox!

Τίτλος τραγουδιού“Zombie”

Καλλιτέχνης: Postmodern Jukebox feat. Maiya Sykes

Μουσική / Στίχοι: Dolores O’Riordan

Πρώτη Εκτέλεση: The Cranberries (1994)

Σκηνοθεσία: Braverijah Sage

Από το LP:”Jazz Me Outside, Pt. 2″

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 22 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Στα μέσα του Γενάρη η συνθέτης, στιχουργός κι ερμηνεύτρια του “Zombie” που τόσο αγαπήσαμε, Dolores O’Riordan, μπορεί να έφυγε από τη ζωή, όσο όμως βρισκόταν ανάμεσά μας χάρισε στο κοινό μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια των The Cranberries, έγραψε την δική της ιστορία κι άφησε πίσω της μία αξιοθαύμαστη μουσική παρακαταθήκη. Το εν λόγω τραγούδι το απολαύσαμε μέσα από τον δίσκο του συγκροτήματος “No Need to Argue”, ενώ μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα –αν όχι το πιο αγαπημένο- για το κοινό τραγούδια του.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο της ξεχωριστής τραγουδίστριας και 24 χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του, το “Zombie” αποκτάει ξανά «ζωή» και λαμβάνει μία πιο jazz προσέγγιση από τα «μαγικά χέρια» των Postmodern Jukebox, που κάθε τραγούδι που αναλαμβάνουν να διασκευάσουν καταφέρνουν και το κάνουν ξεχωριστό. Στο ερμηνευτικό κομμάτι βρίσκεται η απαστράπτουσα και μοναδική Maiya Sykes, η οποία μας ταξιδεύει με την μελωδική και με βάθος φωνή της.

Η διασκευή του “Zombie” πέρα από την ψηφιακή μορφή της, η οποία όπως πάντα έλαβε και την ανάλογη και γνώριμη πλέον οπτικοποίηση της , δια χειρός Braverijah Sage, περιλαμβάνεται στον πιο πρόσφατο δίσκο των Postmodern Jukebox, με τίτλο “Jazz Me Outside, Pt.2”. Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2018.

Postmodern Jukebox feat. Maiya Sykes - Zombie

The Cranberries - Zombie (1994)

Back To Top