skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Διασκευή | Stephen Stills & Judy Collins – Everybody Knows

Οι Stephen Stills και Judy Collins διασκευάζουν Leonard Cohen και “Everybody Knows”.

Τίτλος τραγουδιού: “Everybody Knows”

Καλλιτέχνης: Stephen Stills & Judy Collins

Μουσική / Στίχοι: Leonard Cohen, Sharon Robinson

Πρώτη Εκτέλεση: Leonard Cohen (1988)

Από το album: “Everybody Knows”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μερικές φωνές είναι αλησμόνητες, όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσες αλλαγές φέρουν οι εκάστοτε συγκυρίες. Αυτό συμβαίνει και με την μπάσα, ερωτική φωνή του Leonard Cohen που έχει αφήσει μία πίσω του μία μουσική παρακαταθήκη κι έναν εντυπωσιακό θησαυρό, ώστε να μπορούν οι νεότεροι και οι παλαιότεροι, ενεργά ή παθητικά, να τον επεξεργάζονται. Ο Stephen Stills και η Judy Collins ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, των ενεργών αυτών καλλιτεχνών που παίρνουν τα “διαμάντια”, τα διασκευάζουν και τα κάνουν κτήμα τους -όσο αυτό μπορεί να γίνει.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το τραγούδι του Leonard Cohen “Everybody Knows”, που κυκλοφόρησε ο μεγάλος ερμηνευτής το 1988, λαμβάνοντας μέχρι και σήμερα μεγάλη απήχηση από το κοινό. Οι δύο ερμηνευτές, Stills και Collins, συνυπάρχουν στο εν λόγω τραγούδι, δίνοντάς του μία διαφορετική, πιο ρομαντική και περισσότερη γλυκιά και μελωδική προσέγγιση. Η αφορμή είναι η κυκλοφορία ενός album, στο οποίο θα συνεργαστούν οι δύο καλλιτέχνες ως ντουέτο και θα ενώσουν τις φωνές τους σε γνωστές κλασσικές επιτυχίες.

Ο δίσκος θα έχει τίτλο “Everybody Knows” και για τον λόγο αυτό, το δίδυμο κυκλοφόρησε το ομότιτλο με αυτόν τραγούδι. Μία δόση jazz υπάρχει στο τραγούδι, το οποίο μπορείς να το απολαύσεις τόσο ψηφιακά, όσο και αναλογικά με την επίσημη κυκλοφορία του στις 22 Σεπτεμβρίου, μέσω της δισκογραφικής Wildflower/Cleopatra. Στο album θα μπορέσουμε να ακούσουμε επανεκτελέσεις και διασκευές που ακούνε στα ονόματα των Crosby, Stills, Nash και Neil Young.

Stephen Stills & Judy Collins - Everybody Knows

Leonard Cohen - Everybody Knows (1988)

Back To Top