skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Allie X feat. Troye Sivan – Love Me Wrong

Η Allie X και ο Troye Sivan, δύο ονόματα της νέας γενιάς καλλιτεχνών, συνεργάζονται για το τραγούδι “Love Me Wrong”!

Τίτλος τραγουδιού: “Love Me Wrong”

Καλλιτέχνης: Allie X feat. Troye Sivan

Μουσική / Στίχοι: Troye Sivan, Leland, Bram Inscore, Allie X, OZGO

Εταιρεία: Twin Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Τόσο η Allie X όσο και ο Troye Sivan έχουν απασχολήσει αρκετά τα μουσικά δρώμενα το τελευταίο διάστημα. Η Allie X μάλιστα εμφανίστηκε στα μέσα του Νοέμβρη στο Piraeus 117 Academy καθηλώνοντας το αθηναϊκό κοινό με την εκκεντρική της παρουσία on stage. Έχοντας, λοιπόν, σημειώσει αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο, οι δύο καλλιτέχνες συνέπραξαν μουσικά σε ένα νέο τραγούδι, με τίτλο “Love Me Wrong”. Πρόκειται για μία ευρηματική δημιουργία, βγαλμένη από τα σύγχρονα, μουσικά λημέρια, με τη μουσική και τους στίχους της να συνυπογράφονται από τους Troye Sivan, Leland, Bram Inscore, Allie X και OZGO.

Ήδη η Allie X έχει προωθήσει την εν λόγω συνεργασία μέσω των social media της, με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμά της. Το “Love Me Wrong” κυκλοφορεί ως το follow-up single του “Regulars” που μας σύστησε πριν από λίγο καιρό, αλλά και του I’m So Tired…”, από πλευράς του Troye Sivan, για χάρη του οποίου συνεργάστηκε με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lauv.

Σε άλλα νέα και οι δύο καλλιτέχνες έχουν αφοσιωθεί στην προώθηση των δίσκων τους, με την Allie X να έχει κυκλοφορήσει το album “Super Sunset” τον περασμένο Οκτώβριο και τον Troye Sivan το “Bloom” επίσης την ίδια χρονιά.

Allie X feat. Troye Sivan - Love Me Wrong

Back To Top